Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a véleményetek? Ezekkel a méretekkel már lehet mit kezdeni?
A 14-15 centi hosszú a magyar átlag, bár én a nagyobbat szeretem, de ha jól bánsz vele, és odafigyelsz a partneredre, akkor elég...
12 centi vastag???
Az hatalmas, azt a közelembe nem engedném,... nem kerületet akartál írni?
Mondjuk annak meg nem egy hiper-szuper méret... de ha szűk a csaj, akkor elmegy...
12 cm vastag ? Megnézném :D
A 14-15 cm hosszú teljesen átlagos szerintem.
Istenem, mi a tökömnek kell minden egyes fiúnak/férfinak megkérdezni ezt? MIÉRT? Majd attól kérdezd, akivel le akarsz feküdni, mert csak az tudja eldönteni igazán. Mindenkinek más az igénye, és pont. Ha megkérdezed, akkor sem fog se kisebb, se nagyobb lenni (de szerintem még növésben van, ahogy te is, 14 évesen), és ne rajtunk keresztül próbálj megnyugodni.
Ha azt mondjuk, nagyon jó, akkor könnyebben csajozol?
Ha azt mondjuk, nagyon kicsit, akkor hozzá sem fogsz szólni lányokhoz, mert szégyellni fogod?
Na... szerintem ne a válaszolókra hagyatkozz, mivel sok troll van itt, aki szivat.
Bocsi a kirohanásomért, de elég sok ilyen kérdést láttam mostanában. És hogy válaszoljak is a kérdésre, ne legyen teljesen off: szerintem átlagos méret; nem az a húdenagy, de nem is az a húdekicsi, megfelelő.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!