Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek egy laza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek egy laza szexkapcsit lehet úgy kezdeni, hogy az első talin szexelünk?

Figyelt kérdés

2012. okt. 17. 18:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolatban nme nagyon szoktak várni a szexszel.
2012. okt. 17. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Mire kene varni,hogy ha mindketten ugyanazt akarjatok.

Ha megbeszeltetek,hogy szexkapcsolatot akartok,akkor minek kellenenek a felesleges korok.

Nem is talalkoztatok meg?

Honnan ismered?

En pl szexkapcsolatot nem szoktam elore tervezni.

Mindig van egy ismeros,akivel gyengebb pillanatainkban osszemelegedunk.

18L

2012. okt. 17. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia.. Persze.. Ez erről szól.. Ha te randizni is szeretnél vele, akkor ne menny bele ilyesmibe, mert az már részedről többet jelent..ha szex kapcsolatba mentél bele, akkor az szex legyen és ennyi.. Akár ismered az illetőt, akár nem.. Bár én ismeretlennel még ebbe sem mennék bele.. 22/L
2012. okt. 17. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy hol lehet ilyen lányokat találni, mert ez számomra csak legenda. Ilyen lánnyal még nem találkoztam, aki csak azt akarná és vállalja is ezt a véleményét.
2012. okt. 17. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!