Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűncselekményt követtem el? (A többi lent! )
Figyelt kérdés
Voltam egy prostituáltnál és szexeltünk,viszont a csókolózást és a kebel szexet nem vállalta,viszont én erőltettem és csókoltam,pusziltam a melleit.Ő ellenkezett,de mivel én 180 centi vagyok,ő meg 160 cm,ezért nem tudta magát megvédeni.Bűncselekményt követtem el?2012. nov. 15. 16:32
11/16 A kérdező kommentje:
Nem,a melleit csak puszilgattam.
2012. nov. 15. 16:54
12/16 anonim válasza:
Tényleg nem fog feljelenteni, mert azzal magának is ártana. Ez viszont nem változtat azon, hogy egy nyomorék vagy, aki erőszakoskodott egy nővel az akarata ellenére. Még akkor is, ha az adott nő prostituált. Ez kb. annak a tipikus esete, amikor valaki mondjuk bunkózik a pincérrel, mert akkor perpillanat ő a főnök, és egy kicsit nyeregben érzi magát.
13/16 anonim válasza:
K.rva büszke lehetsz magadra!!! Hiába csak egy csókról van szó, undorító vagy! Attól még mert prosti, Te meg valami kigyúrt majom vagy, nem kéne így viselkedned senkivel!!! Kihasználni, hogy gyengébb a másik nem... Az ilyeneket vinném be a sittre, és seggberakatnám a legnagyobb f.rkú vadállattal, rögtön elmenne a kedved az erőszakoskodástól...
14/16 anonim válasza:
A ku.rva nem csinálhat semmit. Esetleg a stricije (ha van) felkereshet téged...
15/16 anonim válasza:
Ne a rendőrségtől félj hanem attól akit majd utánad küld és ő lehet hogy nagyobb lesz mint 180 cm vagy esetleg segéd eszközt használ majd..
16/16 anonim válasza:
Ez sima lopás volt. Miért ha én bemegyek egy boltba s kifizetek egy laptopot akkor elvihetek egy külső vincsesztert is merthogy az is a számítástechnika eszköze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!