Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem, meddig lehet ezt bírni?
Figyelt kérdés
Van egy tőlem pár évvel idősebb fiú,akibe már lassan 7 éve szerelmes vagyok,reménytelenül.Volt pár évet kinn külföldön,akkor volt 1-2 kapcsolatom,de nem ment,mert közbe is csak őrá gondoltam.Már visszajött,és még rosszabb a helyzet.Mivel testvéremmel jóba van,így minden héten látom,és volt,hogy tanított sokáig.(hangszeren) Sajnos egyáltalán nem veszem észre,hogy közeledne hozzám.Beszélni is csak jóformán akkor beszéltünk amikor tanított. Az idő mindent meggyógyít,na de meddig várjak még?? Mit csináljak,hogy elfelejtsem? Lassan 8 éve,és más pasira se tudok gondolni.NEKEM Ő KELL!2009. aug. 14. 15:34
1/5 anonim válasza:
mé nem mondod meg neki, valoszinü ő az igazi, azért nem birod el felejteni!!!
2/5 anonim válasza:
figyelj a plátói szerelem az mikor szereted a lekvárt és kivülröl nyalod az uveget!! ennek semmi ertelem ehrgo menj oda és dumalj vele barátkozz ossze vele
majd csak összejön
3/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálok majd barátkozni vele.De itt a másik gond.Elég visszahúzódó vagyok és ha itt van még köszönni se merek szinte kimenni.De megpróbálom összeszedni magam valahogy.
2009. aug. 14. 15:44
4/5 anonim válasza:
hát nagyon meg tudlak érteni.
velem is ez van,de nekem még "csak" 2 éve tart.
én úgy érzem h ez sosem fog elmúlni.úgyhogy próbálkozz így megtudod hamar a tutit :P
HAJRÁÁÁ!
5/5 anonim válasza:
Szia!
Bocsi, látom, nem épp mai a kérdés, de érdekelne, hogy mi lett a dologból? Én is ettől szenvedek, azaz nem szenvedek, el vagyok varázsolódva, rám valaki a puszta látványával hatalmas benyomást tett, és én is úgy érzem, hogy nem tudom kiverni a fejemből...
Írnál, hogy hol tart a dolog?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!