Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen géppel menjek át szerelmet vallani? És mit mondjak?
Sziasztok!
Simson S51 segédmotor,
T150 traktor,
MTZ 80
Melyikkel menjek?
Egy lányba szerelmes vagyok, a lány tanyasi , így nehézkes arra a közlekedés. Több km-re mindentől, egy nagyon szép lány , csak hát tanyán él, így nehéz kijutni. Meg nagyon dolgos lány. Én is egész nyáron dolgoztam.
Így van esélyem?
Mellesleg parasztok vagyunk ez hátrány vagy előny? A lányék nagyon szegények, így el fog fogadni, hogy van a mezőgazdaságból pénzünk ,de nincs sok szabadidőm, A lányék meg nagyon szegények, az ország egyik legjobb gimnáziumában tanul a lány.
Mellesleg nekünk Lada1500-sunk van nekik meg Wartburguk. Szóval mi gazdagabbak vagyunk ők meg szegények.
Van jogosítványom M kategóriás.
Több mint 5 hónapja szerelmes vagyok bele ,csak a munka miatt nem tudtam elmenni hozzá.
15F
El lehet poénkodni a kérdésen, de szerintem annyira aranyos ez a fiú!!! :-)
Drágám, nem az a lényeg, hogy mivel mész, hanem az, hogy mit mondasz, teszel, ha már ott vagy!
egy anyád korabeli nő
[link] Én is csak javasolni tudom ezt. '§ parasztból 8 ezt ajánlja.
:D
Ez nagyon aranyos, sokat mosolyogtam :)
Azt nem mondom, hogy csajozni kombájnnal menj, hiszen ez olyan, mintha egy Discoban Szalonnás Coca-colát kérnél :)
ezzel azt akarom mondani, hogy a szerelem nem arról szól, hogy MTZ trakesszal mész oda :) nehéz a megközelítés, de te állod a sarat. Mehetsz gyalog is. Önmagadért fog szeretni, nem a járművek miatt, illetve azért mert egy X kategóriás járművel mész oda. :] Tehát a tanács: Bármivel is mész oda, azért az ne traktor legyen :) és add önmagad. --Chocky--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!