Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallani levélben nem elavult dolog?
Azért kérdezem, mert a minap írtam egy verset, egy lánynak, persze nem adom oda, de akkor is felmerül a kérdés: nem maradi ez egy kicsit?
Itt a vers, ha érdekel valakit:
Még szeretlek…
Ismeretlen kettősséged
Felejtetlen élményt nyújtott.
És a fiú, na mit tehet,
Valljon neked szerelmeset?
Mert te adsz hát indokot.
Folyton-folyvást, meg nem állva,
Vagy így, vagy úgy kopogtattam,
De csukva volt szíved zárja,
Vas lakatot tettél rája,
Így az enyém egyedül van.
A kérdések jöttek, jönnek,
Majd a fiú nagyot sóhajt:
Lepergett már minden ötlet,
Kifogások is elültek,
S átvette, mit egykor akart.
Lehet össze… hm, össze-vissza…
Remények és ígéretek…
Elmém ekkor sose tiszta –
A kémia levét issza;
Nos, bevallom: még szeretlek.
Függ a csajtól, bár tény, ma a többség (helytelenül) gáz tartja. szerintem semmi baj nincs azzal, ha egy fiú az érzéseit papírra tudja vetni, főleg versben.
Küld el neki postán, feladó nélkül. :) Ha van közös ismerősötök, lehet, hogy a reakcióját is megismered. Hátha bejön neki az ilyen romantikus dolog.
Sztem értékelné a lány, hidd el! Más lenne, mint amit "megszokott". Ha nem akarod neki odaadni személyesen, hagyd olyan helyen, ahol megtalálja. Ha meg találkoztok, kérdezd meg tőle, hogy tetszett-e neki?
Ez a szerelem levélben hát igen, egy kicsit maradi, sztem is. De ha jobb nincs, hát marad ez. Attól még átjön az érzés, hogy nem szóban mondod el, csak mi van a folytatással? Egy szerelmi vallomás után minimum a csók, nem? Azt hogy lehet levélben átadni, érted nem? :-) De ne aggódj nagyon, mert a viszonzott szerelem olyan valami, ami utat tör magának akkor is, ha bénák a felek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!