Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen géppel menjek át szerelmet vallani? És mit mondjak?
Sziasztok!
Simson S51 segédmotor,
T150 traktor,
MTZ 80
Melyikkel menjek?
Egy lányba szerelmes vagyok, a lány tanyasi , így nehézkes arra a közlekedés. Több km-re mindentől, egy nagyon szép lány , csak hát tanyán él, így nehéz kijutni. Meg nagyon dolgos lány. Én is egész nyáron dolgoztam.
Így van esélyem?
Mellesleg parasztok vagyunk ez hátrány vagy előny? A lányék nagyon szegények, így el fog fogadni, hogy van a mezőgazdaságból pénzünk ,de nincs sok szabadidőm, A lányék meg nagyon szegények, az ország egyik legjobb gimnáziumában tanul a lány.
Mellesleg nekünk Lada1500-sunk van nekik meg Wartburguk. Szóval mi gazdagabbak vagyunk ők meg szegények.
Van jogosítványom M kategóriás.
Több mint 5 hónapja szerelmes vagyok bele ,csak a munka miatt nem tudtam elmenni hozzá.
15F
"Mellesleg nekünk Lada1500-sunk van nekik meg Wartburguk. Szóval mi gazdagabbak vagyunk ők meg szegények."
Javítson ki valaki, de nem 2012-t írunk?
Miért írod ezt utolsó.
2012-ben vagyunk.
Mindegy, ennyire szégyen ,ha valaki mezőgazdaságból él?
Feltettem egy kérdést ,és mindenki lehülyéz.
Nos lehet hosszú lesz a válaszom egy kicsit de szerintem a korodnál fogva írsz még ilyen zagyvaságokat.Hozzáteszem mi is mezőgazdaságból élünk.
Az miért lenne baj egyáltalán hogy "parasztok"(lehetőleg ne így fogalmazz,jobb a földműves kifejezés,számomra a paraszt egy teljesen más fogalmat takar: bunkó,hülye ember).
Úgy látom te arra alapoznád ezt a kapcsolatot hogy a lányék nagyon szegények ti pedig valamivel tehetősebbek vagytok.Ilyeneket felesleges felhozni hogy nekik csak ez van nektek meg ez nem ezért fog téged szeretni,vagy nem ezért fogsz neki szimpatikus lenni,engem nagy ívből nem érdekel hogy a lány esetleg egy olyan szegény családból származik hogy barlangban élnek pénzük semmi,szerintem annak a lánynak nagyobb belső értékei lennének mint akármelyik mostani városban élőnek.Egy ember lehet gazdag ha belső értékei pedig nincsenek.Ennél a lánynál ne a külső "vagyonoddal" hencegj.Gondolom ha olyan szép stb ahogy leírod és az ország egyik legjobb gimnáziumába jár akkor ott vannak elég tehetős korabéli fiúk. Mutasd meg neki a belső értékeidet.
Javaslatom Simson,esetleg kerékpár/gyalog.
19:29
Bocsánat, hogy bele szólok. Én pesti ember vagyok, de én a paraszt szó alatt a szorgalmas embereket értem. Régen a kommunisták utálták a parasztokat, mert nekik volt vagyonuk. Azt persze nem nézték, hogy mennyit dolgoztak érte. A kommunisták kezdték a paraszt szót pejoratív kifejezésként használni. Amikor azokban az időkben működött a TSZ, és valamiért be ment panaszkodni a paraszt ember, akkor rá kiabáltak a fő genyók, hogy: -Mit magyarázol, te csak egy tudatlan paraszt vagy!
Sajnos a kommunistáknak köszönhető, hogy Budapest és a vidéken élő emberek között néha megy a gyűlölködés. Bár inkább a vidéken élők gyűlölik a pestieket. Sehol máshol nincs olyan, hogy a vidéken élő ember utálná a fővárosban lakókat, csak Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!