Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, veletek előfordult már ez a szituáció?

Figyelt kérdés

Sok pasi azt írja gyakorin,(gondolom az álszent csúnya pasik,akik szegények)hogy a szép lányok összejönnek csúnya pasival is,ha gazdag az illető.

20 évesen,volt egy srác,aki tényleg elég csúnya volt,randizni akart velem,annyira rám volt gerjedve,hogy adtam neki egy esélyt.

Mondjuk aki direkt nem akarja elhinni,úgysem fogja,de én speciel utánna tudtam meg hogy elég tehetős.

Aztán a kényeztetésre került a sor,és annyira taszított,hogy szó szerint ott feküdt meztelenül,várta hogy elégítsem ki orálisan,én meg elhánytam magam.

Ezzel azt akarom mondani,hogy én akkor sem tudnék összejönni csúnya pasival a pénz miatt,ha akarnék.

Akkor már összejövök egy átlagos,vagy egy jóképű,de szegény pasival.

Bár,ha itt azt írod,hogy csúnya pasival nem jössz össze pénzért,akkor azt mondják,hogy hazug,meg felszínes vagy(persze ezek többnyire pasik)

Ha meg azt írod,hogy csoró,joképű pasival jönnél inkább össze,akkor is hazug vagy:)

Érdekes,nem?

2012. nov. 13. 11:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

12.51-es vagyok.

Inkább ne mondj már semmit kedves kérdező, mert egyre mélyebbre ásod magad.

Szóval ha jól értem volt egy ronda fiú akinek akartál adni egy esélyt. OKé. De miért aludtál nála???? Én és más normális emberek nem alszunk valakinél akinek egy esélyt akarunk adni a megismerésre. De szerintem neked hiába magyarázom, mert nálad egész másképp működik a dolog ahogy elnézem. Csak akkor ne húzzuk rá a sztoridra a ronda de gazdag, kontra, szegény de helyes fiú dilemmáját,mert nálad egész másról van szó.

2012. nov. 15. 13:58
 12/12 A kérdező kommentje:

nem kell ismételgetned 5x,hogy "nálad egész másról van szó"

megértem 1.-re is

Nem érted z egészet!

Bár nem csodálom.

Elmagyarázni,meg már nem fogom,leírhatom 5 oldalban,akkor is lesz valami kritizálni valód!

Erről ennyit.

Élj boldog tudatlanságban,hogy te valószínűleg különb vagy(frászt)

2012. nov. 15. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!