Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki? Munkabér emelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki? Munkabér emelés vetkőzésért?

Figyelt kérdés
Idős embernél takarítok. Azt ajánlotta, ha minimben csinálom akkor megduplázza, ha bugyiban-melltartóban akkor megháromszorozza a béremet. Elfogadhatom anélkül, hogy k. legyek?

2012. nov. 13. 08:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
58%

Én sem ítéllek el, de lenne egy egészséges bizalmatlanságom.

Hiába egyezel meg vele, hogy nincs tapi, mi van ha elkapja a hév? Akkor ki áll oda leállítani? Egy diszkóban is vigyáznak a táncos lányokra.

Engem ebben az egészben ez zavarna a legjobban, hogy nincs ott más, aki közbe tudna lépni, ha baj van.

2012. nov. 13. 11:10
 22/27 anonim ***** válasza:
89%
Nekem nem férne bele az értékrendembe, nő vagyok, nem egy szexuális tárgy (akárcsak nézni is), mindenféle idegen faszinak...
2012. nov. 13. 11:10
 23/27 anonim ***** válasza:

Csak az a lényeg, hogy téged, vagy ha van barátod/férjed, akkor őt zavarja-e. Ha nektek nyolc, akkor miért ne?

Hadd legyen az öregnek pár jó napja.

2012. nov. 13. 11:19
 24/27 Lifeishard ***** válasza:

Ahogy már más is mondta előttem, ez már lényegében erotikus munka. Én nem tartom cikinek és nem ítélem el az ilyen munkát akkor, ha ezzel nem sérül senki. Ha tehát van párod, mindenféleképpen beszéld meg vele, ha el akarod vállalni, mert lényegében vadidegen faszi előtt fogsz pózolni.

Amellett fektesd le a "munkaadódnak", hogy hol a határ. Ha egyszer is letapiz, és Te eltűröd, többet fog követelni. Az is lehet, hogy titokban lakameráz, nem tudhatod - sok buktatója van az efféle melónak.

Mellesleg, egy ilyen ajánlat után én a helyedben saját itallal járnék dolgozni...

26/F

2012. nov. 13. 11:42
 25/27 gabriell88 ***** válasza:
Én személy szerint nem tenném, mert nem szeretem ha más nézegeti a testem és még illegessem is magam egy olyan ember előtt aki ráadásul a nagyapám lehetne.Elhiszem, hogy kevés a pénz.De szerintem ne tedd meg.Gondolj bele lehet, hogy most csak ennyit kér..aztán még többet..még többet.... ÁÁá ilyenbe nem szabad bele menni.
2012. nov. 13. 11:42
 26/27 anonim ***** válasza:
43%

Bár én fiú vagyok, de szerintem ez poén és simán kihasználnám a helyzetet, ha mondjuk vízvezeték-szerelő lennék egy öreglánynál és azt kérné, hogy szereljem a vízvezetéket félmeztelenül vagy fürdőnadrágban. :)))

Ugyan már, a strandon is fürdőruhában vannak a csajok, nincs ebben semmi. Még a topless is simán belefér.

2012. nov. 13. 12:28
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg választ, nem is hittem volna hogy ennyi reakció lesz. Mindegyikből sokat tanultam és külön köszönöm a kimondott, vagy sugallt aggódást.
2012. nov. 13. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!