Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki? Munkabér emelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki? Munkabér emelés vetkőzésért?

Figyelt kérdés
Idős embernél takarítok. Azt ajánlotta, ha minimben csinálom akkor megduplázza, ha bugyiban-melltartóban akkor megháromszorozza a béremet. Elfogadhatom anélkül, hogy k. legyek?

2012. nov. 13. 08:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
"Többről, pláne tapiról nincs szó." - MÉG.
2012. nov. 13. 08:41
 12/27 Mara Acoma ***** válasza:
66%
Miért lennél ezért K. ? Ugyan már... Lehet,hogy ízléstelen kicsit, de kit érdekel? Végül is semmi rossz nincs ebben, főleg tripla pénzért. Legalább nem lesz meleged és nem koszolod össze a ruhád :D
2012. nov. 13. 08:44
 13/27 anonim ***** válasza:
6%

Fejd meg az öreget!

...ő, mármint a pénztárcáját :D

2012. nov. 13. 09:02
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

Én már attól rosszul vagyok, amikor a strandon stírölnek az öregek. Nem félsz attól, hogy egyszer csak elszalad vele a ló? Elég nagy a kísértés, ha üres a lakás és te meg ott illegeted magad előtte egy szál bikiniben...

De ha van hozzá gyomrod akkor csináld....

2012. nov. 13. 09:12
 15/27 anonim ***** válasza:
12%
Tulajdonképpen, ha belemész a dologba és csak nézi(!), attól nem hinném, hogy k*rva lennél. Te, tudod, hogy neked megérné-e vagy sem. Max, elfogadod az ajánlatát, és, ha többet akar, mint amiben meggyeztetek, akkor ott hagyod.
2012. nov. 13. 09:14
 16/27 anonim ***** válasza:
68%

Van olyan , hogy valaki takarítást vállal meztelenül. Ezért természetesen sokkal többet kap, mint a hagyományos takarításért. Változott a világ, változtak az erkölcsök. Akinek belefér, az megteszi, és jól keres. Akinek nem, az ne tegye.

Vannak azonban szabályok, amiben meg kell egyezni.

Hozzá nyúlhat, nem nyúlhat, stb.

2012. nov. 13. 09:34
 17/27 anonim ***** válasza:
39%
Ettöl nem leszel qrva. Ha ezért kapsz több pénzt, örülj neki. Miért lenne olyan elitélendö, hogy valaki közben gyönyörködik benned (fiatal, vagy öreg, f vagy n érdekes?)
2012. nov. 13. 09:35
 18/27 anonim ***** válasza:
19%

Szia!

Én nem szeretnélek elítélni,sajnos nagyon nehezen lehet ebben a munkanélküliségben jó fizető állást találni,amíg ilyen szar a helyzet,maradnak az alkalmi munkák,van egy két ember,akik sokféle dolgot bevállalnak,mert a pénz ráveszi őket.

Én nem mennék bele,de ha te úgy érzed megbízható az öreg,nem fog letapizni,megerőszakolni,tényleg csak,és kizárólag nézni szeretne,akkor szerintem ez még nem a nagybetűs K kategória.

Viszont vigyázni kell,meg kell neki mondanod,hogy ennél többet ne is akarjon,mert nem fogsz belemenni!

2012. nov. 13. 10:28
 19/27 Diavolino44 ***** válasza:
74%

Azert abba is gondoljatok bele, mi lenne ha te csajod kerdezne meg ezt toled.

BOcs szivem, de vetkozni fogok tobb penzert. Engem zavarna a dolog az tuti.

Ha viszont nincs parod, s a lelkiismereteddel el tudsz szamolni, akkor miert ne.

Csak egy dolog mindeig legyen a szemed elott a penz az egyfajta drog. S lehet meg most nemet mondasz a tapira, de tobb penz eseten ki tudja..

2012. nov. 13. 10:29
 20/27 anonim ***** válasza:
Ki fogja verni ott előtted :D
2012. nov. 13. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!