Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy szeretitek hogy öltözzön egy fiú?
Én pl. farmert,vagy karamellás színű farmert szoktam hordani boka cipővel,de a farmert nem tűröm be a cipőbe..Jobban szeretitek ha be van tűrve és látszik a cipő?Nem vagyok páwa,csak szeretném tudni..182 cm vagyok ha ez is befolyásolja hogy öltözzön,nem vagyok vékony de kövér sem.Átlagos testfelépítésű,elől kicsit be van zselézve a hajam..
14F
Türd be a cipőbe a nacit,és mellé valami sima egyszínű polót egy vagány nyakláncal karamella nacival..:))
igy bizti naon jol nézhetsz ki..:))
14 l
a zselézett haj nem épp a kedvencem, de ha így nézel ki minden ruha elfogadható:
file:///E:/Downloads/431039_285125051558288_239208912816569_718598_684420146_n.jpg
amúgy meg Csőfr,er DC, Vans, Converse vagy hasonló stílusú cipővel. Egyszerű vagy épp valami divatos póló(csak ne legyen túl magas a póló nyaka, vigyázz erre mikor vásárolsz) 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!