Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek, ha egy lány kipakolja azt, amije van?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy szép lány felvesz egy ízléses, dekoltált felsőt, miniszoknyát. Nem rib@ncos módon.
Komolyan tudtok venni egy ilyen lányt, vagy csak szexre gondoltok ilyenkor?
2012. nov. 6. 20:39
1/7 anonim válasza:
Igen.Tudom komolyra venni.De szexuálisan indít meg
2/7 ASOT válasza:
szeretni szeretjük, de aza nő aki így kipakolja magát az feltűnő akar lenni azt akarja h észrvegyék h felfigyeljenek rá, és valószínű nem csak 1 pasinak fog szemet szúrni...
3/7 anonim válasza:
Az eszét pakolja ki, már, ha van olyanja.
4/7 anonim válasza:
én sokszor hordok szoknyát, nem hinném h r*banc lennék. a lányoknak találták ki a szoknyát.
5/7 anonim válasza:
Van különbség a "kipakolja" amije van és az ízlésesen viseli a minit. Az hogy mi mennyire közönséges, az azért megállapítható elég könnyen és az is, hogy mi az ami még a jó ízlésen innen van...
A férfi meg úgyis mindig a szexre gondol. :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem is oké a mini, de amikor lép egyet és kilóg a p*na, akkor az már sok.
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretem. Nekem jobban tetszenek a kicsit visszafogottabb lányok... meg úgyis olyan hideg van már :)
Amúgy meg nem a ruha teszi az embert :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!