Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lefogyok, akkor a szeméremd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefogyok, akkor a szeméremdombomból is fogyok?

Figyelt kérdés
Van rajtam néhány kiló plusz és elég húsos a szeméremdombom. Ugye ha a pocimból megy le, akkor ott is olyan kis csontos lesz és nem fog így kidomborodni?
2009. aug. 13. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
a szeméremdombod sosem lesz csontos. biztos abból is meg majd le egy kicsi de nem hinném hogy számottevő mértékben.
2009. aug. 13. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi a baj azzal, ha kidomborodik? Szerintem még izgató is.
2009. aug. 13. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Olyan mint a patkány háta???

Ne félj olyan is marad.

2009. aug. 13. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
szeméremDOMB...szerinted miért ez a neve???? mert az a lényege, hogy domborodik!!!
2009. aug. 14. 00:35
 5/7 A kérdező kommentje:

Én már nagyon sok olyat láttam, ami nem domborodott, hanem tök szép volt. Olyan nőiesen.

És azt is szeméremdombnak hívták

2009. aug. 14. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom,hogy nem...nekem ugyanolyan maradt pedig már 46kg-os votlam zörögtek a csontjaim de a domb maradtXD
2009. aug. 14. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
De olyan ciki egy feszesebb ruciban nem?:D Én úgy szégyellem,eleinte attól is féltem hogy a pasik mit szólnak hozzá de eddig egyik se szólt semmit:DMeg fürdőruciban nyáron:S Állitólag meglehet plasztikáztatni:D
2009. szept. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!