Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vissza lefogyok ha másik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza lefogyok ha másik fogamzásgátlót kezdek el majd szedni?

Figyelt kérdés
Lindynette 20-at szedek több,mint 1 éve és 10 kilót felszedtem miatta,nagyon zavar!:( Most mit tegyek?Váltsak másik fogamzásgátlóra?Akkor vissza le fogok fogyni?Nem lesz baj,ha elkezdek majd másikat szedni?
2010. máj. 5. 09:14
 1/7 anonim válasza:
Kérdezzd meg a nőgyógyászod! Úgyis neki kell felírnia!
2010. máj. 5. 09:17
 2/7 anonim ***** válasza:

A Lindynette 20-nál gyengébb hatóanyagú készítmény nemigen van. Az a véleményem, hogy ha áttérsz egy másikra attól még nem fogsz lefogyni. Valami testmozgást csinálsz? Estleg egy kis egyszerűbb diéta sem ártana.

Több zöldség, kevesebb cukortartalmú étel és kevesebb lisztes kaja. Ezek önmagukban elegendőek lennének, hogy pár kilót leadj.

2010. máj. 5. 10:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen,most elkezdtem egy kicsit mozogni,próbálok kevesebb szénhidrátot enni...Csak,hogy most ennyit híztam,nagyon sokat görcsölök,rossz lett az emésztésem is..!!:(:(
2010. máj. 5. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Menj vissza dokihoz, és ne hagyd magad lerázni.Én sajnos hagytam, és nem érdekelte őket, hogy mozgok rendesen, normálisan étkezem, mégis csak hízok.

A vége az lett, hogy jól meghíztam, mire babát akartam kiderült, hogy nem lehet egyelőre, mert a hormonháztartásomat úgy bekavarta a fog. gátló.

Találtam egy sokadik dokit, aki csináltatott egy csomó vizsgálatot, és az egyik vérvizsgálatból derült ki, hogy a hormonjaim össze-vissza vannak.

Erre mondta, hogy így akkor se fogytam volna le ha nem eszek soha többet.Plusz még más nagyon rossz dolgokat is csinált a hormonháztartás felborulása, a hízás az még nem is olyan rossz a többi mellett.

Szóval nem mondom, hogy neked is ez lesz, csak leírtam, hogy velem mi volt, és jobb félni, mint megijedni.

Bocsi a litániáért, de én nagyon megszenvedtem vele, ezért azóta inkább szólok másnak is, ha ilyet hallok.

2010. máj. 5. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Bevallom őszintén,hogy én is attól félek,hogy ha szeretnék majd kisbabát,akkor nem fog olyan gyorsan "ösze jönni" a fogamzásgátlás miatt!!:( Majd egy 2 év múlva szeretnék és addig peddig kellene valamit szednem,de ez így nem nagyon jó,nem akarok tovább hízni!!!!
2010. máj. 5. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Még azt szeretném megkérdezni,hogy lehet hogy,a fogamzásgátlástól görcsölök mindig nagyon sokat és hasmenésem van hozzá,vagy nem??Köszönöm
2010. máj. 6. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:
én is szedtem lindy 20-at és 8 kg-ot hiztam. Áttértem a Sambára és akkor már fogytam egy kicsit, most pedig végeleg nem szedem egyiket sem és már 1 hónapja fogytam 2kg-ot :)
2010. máj. 7. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!