Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel ünnepeljem meg a reményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel ünnepeljem meg a reménytelen szerelmem 2 évfordulóját?

Figyelt kérdés

Azt ne írjátok, hogy igyam le magam, mert azt nem szeretném...

Kérem, hogy aki hülyének tart, ne bántson, nem kívánom senkinek ezt az érzést.

2012. nov. 11. 19:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

tök kedvesek vagytok, ilyenkor visszanyerem a hitem, hogy vannak még jóindulatú emberek :)

7-es, nem azokért nem tudok megszabadulni, hanem mert a lénye beleette magát a gondolataimba, a mindennapjaimba

és sose lesz az enyém, és más pasi nem érdekel, ha át is fut rajtam a gondolat, de mindig az jön a végén: de ez nem ő, nekem ő kell :((((((

2012. nov. 12. 20:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Esélyt sem adsz senkinek, hogy bebizonyítsa jobb lehet annál akire hiába vársz.

Persze egy álomképet nem is lehet felülmúlni, ahhoz neked is fel kell hozzá ébredned Csipkerózsika.

2012. nov. 12. 21:02
 23/26 anonim ***** válasza:
53%

Ismét 7-es (és 20-as):

Átérzem azt az érzést, hogy neked ő kell, és ha mást találnál, akkor az már nem lenne ő és te mindig is őt keresnéd benne! Ezzel én is így vagyok azzal a különbséggel, hogy:

- 19 éve ismerem a páromat

- 15 éve vagyunk házasok

- 3 gyermeket nevelünk!

Ekkor - talán mindenki megengedi - hogy azt érezzem, amit te! Mert bizony sok közöm van hozzá! Nem fogom elhagyni és nem is csalom meg (ezen most mindenki kárál egy sort, de akkor sem), mert annyira egymáshoz szoktunk, annyira ismerjük egymás minden rezdülését, hogy nem érné meg, mert tényleg hozzá hasonlítanék mindenkit!

De ha neked REMÉNYTELEN a szerelmed MÁR 2 ÉVE, akkor KIHEZ ragaszkodsz? 22-esnek teljesen igaza van, 100%-osan egyet kell vele értenem! Egy olyan pasit szeretsz aki nem lehet a tiéd, akkor az egy ÁLOMVILÁG! Tudod mennyi olyan férfi él a környezetedben, aki PONT RÁD vágyik? Ja! Nem ismer téged! Hát ÍGY nem is fog! Esélyt nem adsz nekik! Ha magadba roskadva, bánatos, elszontyolodott fejjel otthon ülsz, akkor ugyan ki fog találkozni veled? Ki az, aki odamegy egy ilyen lányhoz napközben? Várod, hátha jön valaki, aki megkérdezi, hogy "Mi baj van? Elmeséled?" ?

Kicsi rá az esélyed!

Nézd meg, feltettél egy egyszerűen komoly kérdést és mennyien próbálnak tanácsot adni! Nem félremutatásokat! Nem kicseszni akarunk veled! Hisz nem is ismerünk. Azért írtál, hogy segítsünk megoldani egy nehéz kérdést! Sokszor van az ember életében, hogy egy kívülálló sokkal jobban látja a helyzetünket, mint mi magunk. Most mindnyájan azt érezzük itt, hogy nem annyira érdekelnek a tanácsaink, pedig együtt itt sokat megéltünk, több tapasztalattal, több élménnyel rendelkezünk, mint te egyedül!

Magamról nem is beszélve, de ez látszik a koromból is.

Szedd össze magad és kezd el másképp öltözködni! Hívd fel magadra a figyelmet és ami a legfontosabb, hogy állandóan MOSOLYOGJ! Ne úgy, mint a Megasztáros Adél, annál kicsit visszafogottabban, de ha rád néz valaki, akkor örömöt lásson rajtad. Ez fogja bevonzani a fiúkat a hálódba és neked már csak válogatni kell közülük.

Nem te vagy az első, akinek azt írom, hogy EGY PASI, vagy EGY CSAJ csak egyetlen a sok közül! Számos szintén JÓ PASI és JÓ CSAJ sorakozik, aki ÉPPEN CSAK, hogy eltér a választottadtól! Nem beszélve arról a tényről, hogy számtalanszor adódik olyan is, amikor nem is tűnik fel, hogy valaki milyen tökéletes lenne neked, csak később döbbensz rá! Lásd a híreket/filmeket, amikor egy fiú és egy lány bizonyos helyzetben együtt élnek át valamit, akár teljesen ismeretlenül is egymásba szeretnek! Ezt azért van így, mert így is lehet! Nemcsak 1 ember a tökéletes mindenkinek! Biztosan neked is vannak kedvenc színészeid, sőt akadnak olyanok is, akikkel akár össze is melegednél, ha tehetnéd! Nem hiszem, hogy férfi létemre csak nekem tetszik lassan 20 éve egyfolytában Kate Beckinsale!

A hozzá hasonló embereket kell megtalálnunk és párul választanunk! Én is hasonlót választottam, bár nálam inkább ez fordítva történt, később lettem figyelmes Beckinsale (akkor még) kisasszonyra.

Legalább annyit tegyél meg, hogy elgondolkodsz azokon a dolgokon, amiket itt kaptál és szépen lassan elkezded megváltoztatni az irányt. Lassan, ha másképp nem megy! Tavaszra kivirulsz és te leszel a legszexibb csaj a környéken, akármilyennek is látod most magad!

Sok szerencsét!

43F

2012. nov. 12. 21:40
 24/26 anonim ***** válasza:

Javítás:

1. Nem Megasztáros, hanem X-faktoros Csobod Adél

2. a "hálódba" kifejezést egy halászhálóra értettem, nem a

hálószobádra, de végül is mindegy :o)

43F

2012. nov. 12. 21:46
 25/26 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm 7-es(23-as), hogy ilyen hosszan és kedvesen írtál, és köszönöm a csipkerózsikás hozzászólást is.

igazatok van, és értem mit mondotok, józan eszemmel fel is fogom, tudom, hogy nem helyesen cselekszem

attól félek, hogy rögeszmémmé vált a dolog, tudom, hogy álomkép, sőt nem is egy igazán érdemes személyről van szó, de már "vele kelek, vele fekszem" (sajnos nem igazából persze), nyomozok utána neten, stb. már én is belefáradok a saját hülyeségembe lassan

vajon pszichológus foglalkozik ilyesmivel?

2012. nov. 13. 22:06
 26/26 anonim ***** válasza:
Szia! Csak èrdekelne hogy sikerült-e túltenned magas rajta? Azért is kèrdezem mert nekem ez lesz a 3.èv. Azóta nem is volt senkim. Hiàba pròbàlkoztam. Nem ment màssal. Fèlek. Teljesen eldepressziózom a fiatal èveimet de nem tudok felejteni. Nem tudom magam túltneni rajta.
2016. ápr. 16. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!