Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel ünnepeljem meg a reménytelen szerelmem 2 évfordulóját?
Azt ne írjátok, hogy igyam le magam, mert azt nem szeretném...
Kérem, hogy aki hülyének tart, ne bántson, nem kívánom senkinek ezt az érzést.
Mi lenne, ha nem ünnepelnéd meg?
Ha végiggondolnád, hogy ezzel csak az idődet vesztegeted, és önmagadat kínzod.
Szerintem is azzal lehetne a legjobban kiverni a fejedből ha egyszerűen mással foglalnád el magadat.. Mondjuk célszerű lenne emberek társaságát keresni, akkor lehet ráakadnál valaki másra aki hajlandó viszonozni is a dolgot.
Ne ünnepelj semmit, csak emlékezetesebb lesz a dolog. Csinálj úgy mintha egy átlagos nap lenne és kész.
nem, nő vagyok
szóval a k nem játszik ez esetben
mindig elfoglalom magam mindenfélével, hasznos, "közérdekű" dolgokat is csinálok, van társaságom is, családom is, akik szeretnek, de itt van ez a majom, és nem tudom kiverni a fejemből :(((((
Most őszintén miért akarsz megünnepelni valamit, ami szomorúságot okoz neked?
Inkább légy azokkal az emberekkel, akik törődnek veled. A többi meg majd jön magától.
Ha nem túl indiszkrét a kérdés: és mit reagálsz arra amikor egy srác közeledik hozzád? Gondolom a két évben azért megesett... Azért a hasznos, közérdekű dolgok meg a rokonság nem ugyanaz, mint egy társ.
Nekem is volt olyan barátnőm akin nagyon sokára sikerült nagyjából továbblépni, de azért évfordulót nem ünnepeltem, ez meg sem fordult a fejemben. :) Mondjuk - hasonlóan a hasznos stb. dolgokhoz amit írtál - hiába foglaltam el magamat a hobbimmal, nem tudja teljesen távol tartani a gondolatokat.
7-es vagyok
Ok, elhiszem, hogy nem könnyű. De más is jórészt ugyanazt mondja, hogy keressél más párt! Főleg ha lány vagy! Minden pasi imádja a lányokat! Ne légy elveszve a saját bánatodban, inkább próbáld meg megkeresni azt, amiben kedvedet leled. Kapcsolódj ki, öltözz szexin és nem marad el a siker! ... Nem lehet tőle megszabadulni? Miért? Fogva tart? Megkeres és ellátja a bajodat? Akkor meg pont ezért hagyd ott. Egy kis faluban élsz és minden nap látod, meg nincs választék? ... Ne mond, hogy nem vagy képes ezt a dolgot, ha nem is most, akkor a közeljövőben megoldani?!
Ha találsz egyet, aki szeretni fog, simán rájössz, hogy mennyire nem szeretted az előzőt! Legalább próbáld meg! Sokadszorra is!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!