Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok a gazdag pasikrol?
Ezért fos ez az ország, mert a gazdagokat megvetik, ahelyett, hogy tisztelnék amiatt őket, hogy eltudták érni a lehetetlent. De le kell tojni.
For ever rich!
Szerintem az a megoldás a gazdag fiúknak, hogy azonos anyagi háttérrel rendelkező csajt kell találni. :P Én is jobban érzem magam hasonló anyagi helyzetűek közt, int szegényebbek közt.
Jaaah, aham pajtikám ,csak azt felejted el,hogy gazdag és gazdag közt is hatalmas különbség van. Mert ha valaki azáltal, hogy lediplomázott, céltudatosan kemény munkával kiépített egy biztos megélhetést, akár luxus színvonalat magának, az verheti magát,hogy ő mekkora isntencézár is, ő letett valamit az asztalra. Az ilyen gazdagokra fel kell nézni! Mert megérdemlik. De azok, akik csak örököltek, más fa szára verik a csalánt, mert jó helyre születettek, meg az olyanok mint a kur va focisták, akik fel le rohangálnak a zöld füvön milliárdokért a semmi fejében, illetve a másik oldal, akik adócsalásból pofátlanul, meg kábítószer/szteroid/fegyver kereskedelemből összeseftelgetik a milliókat, olajszőkítés, satöbbi, azok ne játszák szerintem a menőt, az ilyeneknek lófaszban nincs tekintéjük normális körökben. De kb. a nomrális nők is tudják azt szerintem,hogy melyik gazdag az akit el lehet viselni meg melyik aki nem nagy cucc.
De zömében igaz, mindet lehúzzák pénzügyileg mint a ge cijüket.
Jaja, egyet értek. Viszont nem csak az apuci pénzén lehet fiatalon gazdagodni, ugyanis vannak zsenik, akik már 18 évesen elkezdik, pajti és mire lediplomázok, már a seggem alatt lesz az, ami a magyarok 90%-nak nincs...
(csak, hogyha nekem jött a célzás)
Persze, teljesen igazad van! Egyébként egyáltalán nem vagyok felvágós, az előbbi szövegem se rám vall.
Igen, tőzsdézek is (rövidtávú). Érettségi után tudok majd jobban belemélyedni az egyéb befektetési alapokba. 12 éve zenélek, valamint profi szinten tudok fényképezni és filmezni.
Nem tudom, hogy sheftelésnek számít-e: külföldről rendelek adott termékeket, melyeket profittal eladok, jobban mondva oda adom az "embere(i)mnek", hogy adja(ák) el. Neki is megéri, mert jutalékot kap és én is jól járok, mert nem kell megalázó modon gürcölni. :P
A tanulást nagyon fontosnak tartom! Komoly diplomá(k)ra szeretnék szert tenni a tanulmányaim végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!