Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok a gazdag pasikrol?
Én csak magamról tudok véleményt alkotni. :P
Rossz, mert a lányok nem belém zúgnak, hanem az anyagi hátterembe. Az anyagiak eltakarják az emberi mivoltomat és nem tudják értékelni a belsőm, az értékeim.
Ja és nagyon utálom az olyan csajokat, akik a pénz miatt nyomulnak, szánalmas...
:)
Válassz engem, én szegény vagyok mint a templom egere!
:)
30+/F
Jajj, szegény gazdag férfiak, mindenki csak a pénzükért szereti őket, mindjárt sírok.... !!!
Mert ugyebár fegyverrel a halántékukon kényszeríti őket valaki arra, hogy mindig a legújabb ruhákat és kocsikat vegyék maguknak, meg hogy szórják a pénzt mindenhol, ha ismerkednek. Még véletlenül se tudnak olyat elképzelni, hogy egy buliba BKV-val menjenek, vagy hogy ismerkedésnél ne az legyen az első mondatuk a nőnek, hogy hol nyaraltak legutóbb. Az meg se fordul általában a fejükben, hogy ne beszéljenek a pénzükről, vagy neadjisten átlagos anyagi helyzetűnek tettetnék magukat, amikor éppen ismerkednek.
Aztán panaszkodnak, hogy csak a pénzük miatt kellenek a nőknek? Ugyan már! A gazdag férfiak pont ezt élvezik a legjobban, le nem mondanának róla. Ha van annyi önkritikájuk, hogy egyáltalán rájöjjenek, hogy csak a pénz miatt kellenek a nőknek, akkor se veszik a fáradságot, hogy kipróbálják, milyen lehet átlagos anyagi helyzettel ismerkedni, pedig ez nekik semmibe se kerülne.
Abból a szempontból szívás, h az ilyen felfogású emberek többnyire nem akarnak fiatalon kapcsolatot.
Ez abból fakad, hogy ahhoz, hogy gazdag lehess, teljesen más felfogás kell, mint ahhoz, hogy középosztálybeli, vagy szegény legyél.
Egy gazdag ember, önállóbb, függetlenebb, korlátok nélkül gondolkozóbb, mint egy szegény, és pont ezért nem is tudod kontrollálni, viszont mivel nélküled is teljes az élete, megvan a napirendje, stb. nem fog feláldozni a normális életéből egyetlen felesleges percet sem egy olyan kapcsolatra, ami nem működik. Nem függ egy kapcsolattól, pont ezért nem is fog mindent elnézni, sőt inkább semmit.
Tudom, mert én is ilyen vagyok.
Amúgy pedig én sosem vágtam fel a pénzzel, sosem csajozok pénzzel, sőt. Többnyire nem fizetek senkinek semmit. Engem hívnak meg, stb. Azért, mert pont nem én teszek szívességet azzal, hogy xy-nal bulizok. Az elmúlt 1 hónapban 4-5 estét töltöttem szórakozással, mindig minőségi alkoholokat fogyasztottunk helyben. És összesen kevesebb, mint 1000 forintot költöttem.
A külsőmre annyiban adok, hogy minőségi, de nem feltűnő ruhákban járok. Nem iPhone-t használok, mert nincs rá szükségem. Nem azzal nyitok, h hol voltam, mibe fektetek be, stb, hanem csak beszélgetek.
Az #5 válaszban teljesen magamra ismertem.
"korlátok nélkül gondolkozóbb"
Na ezt nem tudja elfogadni a "pór nép"; kognitív disszonancia.
Én is hasonló vagyok, amilyet az 5-ös válaszban felvázoltak.
Azokat a lépéseket, amelyek által gazdag lettem, meg sem tudtam volna lépni, ha van barátnőm akkor. Totális függetlenség kellett hozzá, csak úgy sikerülhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!