Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti szeretitek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szeretitek ha egy fiú ott lent szőrteleniti magát?

Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"a fogása is pompa" :D :D

Még egy ilyen nárcisztikus pitontulajdonost... :D

2012. nov. 9. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen szeretem, úgy izgató, nem tudnák elképzelni nagy bozontos pasit ott! 24
2012. nov. 9. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. nov. 9. 23:17
 14/16 sztrecskó ***** válasza:
Egyértelműen igen.
2012. nov. 9. 23:22
 15/16 anonim ***** válasza:

határozottan NEM - és fordítva sem várja el [a szőr semmiben sem akadály, sőt.......viszont a meztelencsiga-érzésnél nem sok rosszabb van]. És már összeházasodtunk, szóval csak szólnánk egymásnak, ha zavarna...

Szóval: ahogyan TE jobban érzed magad. Ez olyan, mint a férfi hónalj-szőrtelenítés: szerintem az is gusztustalan, de van aki ezzel éppen fordítva van. Ha neked jó, kényelmes bármelyik, akkor élj úgy, és legyél is rá büszke (és ne nézd le a többieket, ha másképpen gondolják...). Ha valaki ezért elhagy vagy nem jön össze veled, megérdemli. Ha zavarja, szóljon..... és akkor vedd fontolóra, hogy kellesz-e neki, vagy tényleg csak ez érdekli benned.

2012. nov. 19. 22:27
 16/16 anonim ***** válasza:
ha a barátnőmnek szőrös lenne az nagyon rossz lenne,így mikor megkívánom és leveszem a nadrágját annyira jó meleg nedves és nagyon jó ,hogy csupasz :) olyan kis édi a puncija és ha szőrös lenne eléggé kiábrándító lenne számomra,akkor nem lenne élvezet a fogdosása,értem,hogy szexnél nem gáz annyira de a látványt elrontja szerintem nem mellesleg az előjátéknál van ujjazás,nyalás,tapizás és azért egy szőrös puncit nem lenne oly kellemes tapogatni,egy frissen nyírt cuki lány puncija nagyon aranyos és kívánatos ,hmm már 2 hete nem kúrtam mert nem tudtunk együtt lenni és most teljesen megkívántam :)
2012. nov. 22. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!