Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, aki önerőből képes boldogulni?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy aki csakis magára számíthat a barátnő, partnerszerzésben, az hogyan csinálja? Mindig azt olvasom itt, hogy rengeteg ember úgy ismerte meg a párját, hogy bemutatták neki. Megint más suliban/munkahelyén, esetleg társkeresőn ismerte meg, de akkor is volt egy közös közeg.

Engem az érdekelne, amikor valaki olyan helyzetben van, hogy sem a szociális körére és sem a környezetére nem számíthat, hanem úgymond a semmiből kell építkeznie és vadásznia. Tudom, hogy vannak emberek, akik így is képesek rá. Szerintem sok ember nyerne vele, ha megbeszélnénk itt a témát.

2012. nov. 8. 22:06
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

D Nem MEX vagyok, bár ő az egyetlen kivel nem találkoztam.

Te egy PUA vagy?

2012. nov. 8. 22:54
 22/30 anonim ***** válasza:
Akkor sajnállak, nem tudlak megérteni mert nekem nem votak ilyen problémáim ezért járatlan vagyok ebben a kérdésben. Talán nem kellett volna írnom, pedig azt gondoltam, hogy egy kis iróniával talán átgondolod, hogy mit írtam és akkor esetleg megoldódhatna a problémád. Nekem van egy irodám, akkora mint egy hodály. Minden héten kétszer ki van adva egy tánciskolának,ahova sok fiatal fiú és lány jár táncolni tanulni. A szemem láttán jönnek össze a fiatalok és kezdenek együtt járni. Talán más hely is van az ismerkedésre, mind a fészbook. Vannak szakkörök, klubok, és egy csomó hely , ahol ismerkedni lehet.
2012. nov. 8. 23:01
 23/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem sajnos nehezebb a helyzetem, mint az átlagnak. Amikor fősulis voltam, nagyon sok lányt ismertem meg, de áttörést az sem hozott. Nekem ez borzasztóan nehezen megy.
2012. nov. 8. 23:04
 24/30 anonim ***** válasza:
Miért nem volt sikerélményed fősulis korodban? És miért megy nehezen az egész? Mi az, ami gátol?
2012. nov. 8. 23:12
 25/30 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Igen, kicsit jobb. :)
2012. nov. 8. 23:17
 26/30 A kérdező kommentje:

kedves 93 %-os, nem tudom. Mindig nagyon gyenge voltam ebben a "tárgykörben". A Fősulin egyetlen barátnő jött össze, vele is csak pár hónapig tartott a dolog. A másik, komolyabb barátnőmet egy ismerős által ismertem meg, nem is mertem benne hinni, hogy sikerülhet.

Nagyon sok könyvet, anyagot olvastam már a női gondolkodásról, viselkedésről. Tudom, hogy érzelemvezérelt emberek, ezért időnként nagyoon nehéz megérteni őket. Beszélgetni szoktam sokakkal, de sosem kerülök igazán közel. Öt éve nincs senkim sajnos.

2012. nov. 8. 23:25
 27/30 anonim ***** válasza:

"Te egy PUA vagy?"

Fogjuk rá. :) Jimmi, Nicholas V., Zedényi Cs. ezekkel a nagy kutyákkal már találkoztam. Még MEX-el nem egyedül. :)

2012. nov. 8. 23:31
 28/30 A kérdező kommentje:
Pedig nem nehéz. Mindig szervez konferenciákat, ahol megbeszélik a mesterek az élményeiket.
2012. nov. 8. 23:36
 29/30 anonim ***** válasza:

"Te egy PUA vagy?"

Fogjuk rá. :) Jimmi, Nicholas V., Zedényi Cs. ezekkel a nagy kutyákkal már találkoztam. Még MEX-el nem egyedül. :)"

Nem zavar benneteket, hogy itt valaki kérdezett valamit és arra vár választ? Ez olyan, mint ha belepofáznál valaki beszédébe. Vagy válaszolj, vagy menjetek máshová dumcsizni.

2012. nov. 8. 23:38
 30/30 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok de nincsenek barátaim, mindehová egyedül járok. Ha valaki megtetszik és nem kezdeményez, akkor bizony nekem kell. Ha úgy látom megéri akkor félreteszem a női büszkeséget meg a gyávaságot és szépen odamegyek hozzá valamilyen ürüggyel beszélgetni (útbaigazítást kérni, vagy bármi "hülyeség"). Volt már olyan hogy 2 fiú együtt volt (haverok) és úgy mentem oda hozzájuk egyedül. Nincs ebben semmi rossz, nem kell egyből úgy viszonyulni hozzájuk mint potenciális pasijelölthöz. beszélgettünk, mászkáltunk a városba, aztán ahogy így kicsit megismertem őket már nem is jöttek be. Aztán volt olyan is hogy nagyon megtetszett valaki, de nem tudtam odamenni hozzá mert mindig ott voltak a kollégái, sőt még az apja is.Ekkor úgy oldottam meg hogy egy "szomszédos" emberrel kezdtem beszélgetni, aki legalább látásból ismeri, és egy idő után tőle kérdezgettem infókat a csávóról. Pár nap alatt elég jóba lettünk úgyhogy készséggel válaszolt, sőt még azt is mondta hogy segít nekem "levadászni" őt =D Sajnos ez külföldön történt és másnap haza kellett jönnöm...de decemberben megyek újra, akkor folyt. köv. De addig is itthon is ismerkedek. Kicsit sokat írtam, de remélem találsz benne pár hasznos tippet.
2012. nov. 9. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!