Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, aki önerőből képes boldogulni?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy aki csakis magára számíthat a barátnő, partnerszerzésben, az hogyan csinálja? Mindig azt olvasom itt, hogy rengeteg ember úgy ismerte meg a párját, hogy bemutatták neki. Megint más suliban/munkahelyén, esetleg társkeresőn ismerte meg, de akkor is volt egy közös közeg.

Engem az érdekelne, amikor valaki olyan helyzetben van, hogy sem a szociális körére és sem a környezetére nem számíthat, hanem úgymond a semmiből kell építkeznie és vadásznia. Tudom, hogy vannak emberek, akik így is képesek rá. Szerintem sok ember nyerne vele, ha megbeszélnénk itt a témát.

2012. nov. 8. 22:06
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Csiga, jobban vagy már? Pár napja nagyon el voltál kenődve!
2012. nov. 8. 22:31
 12/30 A kérdező kommentje:
22.29, ez igen! Elismerésem!
2012. nov. 8. 22:32
 13/30 A kérdező kommentje:
74 %, megmondanád, miért kell gúnyolódnod? Jogosan tettem fel a kérdésem, mert ahogyan itt olvasom, ha az embernek nincs egy kellő baráti társasága, szocköre, akkor komoly nehézségei lesznek.
2012. nov. 8. 22:35
 14/30 anonim ***** válasza:
Ezek szerint neked nincs meg az "ismeretségi köröd"? Valaminek azért csak kell lennie (suli, munkahely, bármi).
2012. nov. 8. 22:37
 15/30 anonim ***** válasza:
köszönöm! 23/F
2012. nov. 8. 22:40
 16/30 anonim ***** válasza:
:D Nem MEX vagyok, bár ő az egyetlen kivel nem találkoztam.
2012. nov. 8. 22:43
 17/30 anonim ***** válasza:

Ez nem gúnyolódás volt,csak egy kis irónia.

Talán felhívni szerettem volna a figyelmet a fészbuk veszélyeire. Ha gúnynak vetted, akkor bocs, nem annak szántam.

2012. nov. 8. 22:47
 18/30 A kérdező kommentje:
Barátom, hidd el, a facebook az egyetlen hely, ahol még nem ismerkedtem!
2012. nov. 8. 22:48
 19/30 A kérdező kommentje:

Ezek szerint neked nincs meg az "ismeretségi köröd"? Valaminek azért csak kell lennie (suli, munkahely, bármi).

Suli elvégezve. Melóhely kilőve, van ugyan pár csaj, de egyik sem jöhet számításba. Az egyik felük zizzent agyú, a másik felük, aki normális, azok meg foglaltak.

2012. nov. 8. 22:50
 20/30 A kérdező kommentje:
Ja igen, és a pár haver, akik vannak, ők sajnos szintén nem túlzottan ügyesek ilyen téren.
2012. nov. 8. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!