Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szatír a Bogdáni úton?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szatír a Bogdáni úton?

Figyelt kérdés

2005ben augusztusban hazafelé sétáltam, akkor 15 évesen, egy nagyon rövid miniszoknyában hajnalban. Már szinte világos volt. Fiúkkal voltam bulizni, de egyedül mentem haza. Mokkacukában voltunk, és a Bogdáni úton indultam haza, mert úgy gyalog 10 perc alatt otthon vagyok.

Egyszer csak azt érzem, hogy valaki felemeli az övtáskámat (elsőre azt hittem valami ismerős viccből) és mikor hátranézek látom, hogy egy ALACSONY, KICSIT ZÖMÖK FÉRFI, NECCHARISNYÁVAL A LÁBÁN, HARISNYÁVAL A FEJÉN MAGASSARKÚBAN valamit ott matat. Rákiabáltam, hogy: -Azonnal eresszen el!

mire ő megfordult és "visszatipegett" az útszéli bokrok közé... Ezt csak a szemem sarkából láttam, mert eddigre már futottam haza. Menet közben éreztem, hogy furcsa a "szél" a lábaim közt. Mikor hazaértem láttam, hogy kettévágta a bugyimat. Francia bugyi volt rajtam pamutból.

Ahogy próbáltam összeilleszteni a két felét, mindig felpöndörödött tehát nem tudtam megállapítani, hogy szét-, vagy kivágott-e belőle egy darabot. Ha az első verzió, akkor akár meg is erőszakolhatott volna, hiszen úgy már nem volt semmilyen "akadálya". Ha viszont a második az igaz, akkor csak női bugyik egy darabját gyűjti. Még egy indok ami talán a második lehetőséget teszi valószínűbbe, hogy olyan ügyesen csinálta, mintha én lettem volna a századik. Semmit sem éreztem az olló hidegéből, vagy egyáltalán. Azért is gondolom, hogy így lenne, mert ha ennyi nőt erőszakolt volna meg (mint amennyi ilyen rutin elsajátításához szükséges), valaki biztosan feljelentette volna már. Ha viszont csak bugyikat vagdos, amiatt "hamarabb" napirendre tér az ember.

Ez már nagyon rég történt, sokáig nem beszéltem róla, de már szinte minden barátom tudja. Azért is mert nem értették, hogy miért félek egyedül hazamenni. Édesanyámnak nem mondtam el, mert így is nagyon félt és mikor ideköltöztünk azt mondta ne menjek a Bogdáni úton haza...

A kérdésem valójában arra irányul, hogy van e ezzel (azaz a konkrét óbudai szatírral) kapcsolatos tapasztalatotok, halottatok-e erről valamit?

Köszönöm, hogy végigolvastátok.

2009. aug. 13. 00:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem vetted észre hogy aládnyúl,elhúzza nunidtól a bugyit és elvágja?????????????????????Na hadjuk inkább..........
2009. aug. 13. 00:52
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

Legjobb(Y)

sztem év eleji fogalmazásként így be is viheted a sulidba. jót nevettem.

abban a mokkában annyi ribanc van h nem látni az ajtót se.

2009. aug. 13. 00:57
 3/14 A kérdező kommentje:
szerintem nem olvastátok végig, kitértem rá, hogy azért nem éreztem mikor elvágja, mert valószínűleg nagyon gyakorlott volt. a bugyim ketté volt vágva, tehát az nem vitatárgya, hogy sikerült e neki. és köszönöm a "bizalmat"
2009. aug. 13. 01:03
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Hogy én miért nem tudok ilyennel találkozni :)

Ki is belezném a tagot.

2009. aug. 13. 01:05
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
azért így erős ahogy leírtad hogy nézett ki. én fiu vagyok de a döbbenettől (ha meglátnám) szerintem tátott szájjal bámulnám. nagyon durva hogy ilyen van...
2009. aug. 13. 09:14
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

szomszédom lánya kb 10-12 éve volt egyetemista és egy parkon át mentek haza buliból mindig barátnőivel és mindig kiugrott eléjük egy szatír lóbálva a csúnyáját.

egyszer mikor kiugrott megkergették, hogy na akkor mutassa mert nem látják jól. azt mondta utána többet nem látták ott mutogatni magát. vicces történet

2009. aug. 13. 09:17
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

errol konkretan nem hallottam. szerintem ha a megeroszakolas lett volna a cel, hiaba kialtottal volna ra, megragadott volna, behuz a bokrokba es megeroszakol. :-s a baratnom korizasbol tartott hazafele es a jarda kozepen este 8kor, masok elott lerohanta egy tag, elkezdte lenyuzni rola a ruhat (volt amit, tel volt es megcsak nem is egy eldugott sikator volt hanem 1 kivilagitott mellekutca!!) es mar a bugyijanal tartott. meg is eroszakolta volna ha nem jar arra egy ismeros es nem lep kozbe. :-s az h a "te szatirod" elfutott, arra utal h valoszinuleg nem akart megeroszakolni,maskepp megtette volna. de ha bugyi darabokat gyujt... 1 db kivagasahoz nem eleg 1 nyisszantas mint a kettevegashoz, az minimum 2 vagas, nem? annyit h csinal olyan gyorsan es eszrevetlenul? ezt nem igazan ertem.

viszont mutogatos bacsikkal en is talalkoztam, sajnos tobbszor is. mondjuk akiket en lattam atlsgosna vannak feloltozve, semmi harisnya :p ezekre is jellemzo amit te meg az egyik valaszolo irt h az exhibicionizmusok csak addig tart amig ijesztgetnek es mutogatnak, ha rajuk szolnak vagy kozlednek felejuk egybol elhuzzak a csikot. nekem is votl dolgom sajnos tobbel is mivel az 1ik park hemzseg toluk, szinte lehetetlen "kiiirtani" oket, mire az egyik elmegy, jon helyette 2 masik. es sajnos nagyon forgalmas a park es en is sokat kell arra jarjak. 13 evesen szembe jott novemberben, minusz fokban egy kover tag lehuzott sliccel es mindene kipakolva. utana tobbszor lattam 1 masikat aki a setany menti fak mogott rohangalt az emberek utan es vacogo hidegben is verte es mutogatta. iden egy a lepcsok tetejen allt es ott verte, azzal szerencsere nem futottam ossze mert 1 lefele jovo no figyeleztetett es masfele mentem. mikor latta h a helyet kompromitaltak, a fak kozott kereste az ujat, osszefutottam vele, de mikor meglatott mas iranyba ment (akkor fenn volt a gatyaja) olyat is lattam aki nem rohangalt hanem a fak kozott allt a setany szelen, csak akkor vetted eszre ha mar odaertel. ugyh sajnos eleg sokat lattam es most egyetemre is a parkon at megyek legtobbszor. de egyedul sotetben sose megyek arra, inkabb korbe megyek. sajnos van beloluk eleg, sose fogom oket megerteni. sose nyultak hozzam, a leirtak alapjan nagy szernecsed volt h nem esett bajod. en beszereztem 1 gaz sprayt a biztonsag kedbveert, ajanlom neked is. szornyuek ezek az emberek.

2009. aug. 13. 10:56
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Ha igaz egyáltalán a sztori, édesanyádnak hogy a francba nem jutott eszébe, hogy feljelentést tegyen?? mokka cuka környéke amúgy kész életveszély, meg úgy az egész hajógyári régebben jártam oda, amikor még jó hely volt, de eszembe se jutott volna, hogy egyedül menjek haza onnan! mellesleg szép kis fiúbarátaid vannak, amiért nem kísértek haza.
2009. aug. 13. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

én kibeleztem volna a krva annyát az hót sicher,én a pont iylen esetek miatt hordok magamnál bicskát mert sokszor meek egyedül haza sötétben

15/f

2009. aug. 13. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
előző vagyok vagyis nem iylen esetek miatt hanem cigányok miatt
2009. aug. 13. 18:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!