Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szatír a Bogdáni úton?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szatír a Bogdáni úton?

Figyelt kérdés

2005ben augusztusban hazafelé sétáltam, akkor 15 évesen, egy nagyon rövid miniszoknyában hajnalban. Már szinte világos volt. Fiúkkal voltam bulizni, de egyedül mentem haza. Mokkacukában voltunk, és a Bogdáni úton indultam haza, mert úgy gyalog 10 perc alatt otthon vagyok.

Egyszer csak azt érzem, hogy valaki felemeli az övtáskámat (elsőre azt hittem valami ismerős viccből) és mikor hátranézek látom, hogy egy ALACSONY, KICSIT ZÖMÖK FÉRFI, NECCHARISNYÁVAL A LÁBÁN, HARISNYÁVAL A FEJÉN MAGASSARKÚBAN valamit ott matat. Rákiabáltam, hogy: -Azonnal eresszen el!

mire ő megfordult és "visszatipegett" az útszéli bokrok közé... Ezt csak a szemem sarkából láttam, mert eddigre már futottam haza. Menet közben éreztem, hogy furcsa a "szél" a lábaim közt. Mikor hazaértem láttam, hogy kettévágta a bugyimat. Francia bugyi volt rajtam pamutból.

Ahogy próbáltam összeilleszteni a két felét, mindig felpöndörödött tehát nem tudtam megállapítani, hogy szét-, vagy kivágott-e belőle egy darabot. Ha az első verzió, akkor akár meg is erőszakolhatott volna, hiszen úgy már nem volt semmilyen "akadálya". Ha viszont a második az igaz, akkor csak női bugyik egy darabját gyűjti. Még egy indok ami talán a második lehetőséget teszi valószínűbbe, hogy olyan ügyesen csinálta, mintha én lettem volna a századik. Semmit sem éreztem az olló hidegéből, vagy egyáltalán. Azért is gondolom, hogy így lenne, mert ha ennyi nőt erőszakolt volna meg (mint amennyi ilyen rutin elsajátításához szükséges), valaki biztosan feljelentette volna már. Ha viszont csak bugyikat vagdos, amiatt "hamarabb" napirendre tér az ember.

Ez már nagyon rég történt, sokáig nem beszéltem róla, de már szinte minden barátom tudja. Azért is mert nem értették, hogy miért félek egyedül hazamenni. Édesanyámnak nem mondtam el, mert így is nagyon félt és mikor ideköltöztünk azt mondta ne menjek a Bogdáni úton haza...

A kérdésem valójában arra irányul, hogy van e ezzel (azaz a konkrét óbudai szatírral) kapcsolatos tapasztalatotok, halottatok-e erről valamit?

Köszönöm, hogy végigolvastátok.

2009. aug. 13. 00:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

16:08- ha végigolvastad volna tudnád, hogy nem mondtam el édesanyámnak

a fiú barátaim azért nem kísértek haza mert már nem XX. századot írunk

és arra kérnélek titeket, hogy válasz előtt olvassátok végig, és csak a Kérdésre reagáljatok mert más szatíros történetek engem nem igazán érdekelnek

és ne legyetek tiszteletlenek, ne kérdőjelezzetek meg. ha nem tetszik amit leírtam akkor az "Egy véletlen kérdés" gombot tudom ajánlani a bal oldalon

köszönöm szépen

2009. aug. 14. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem nevetséges...tegnap a villamoson egy pasas mellettem verte a f*szát,épphogy észrevettem,azonnal eltette és leszállt mikor én felkiáltottam és elfutottam a villamos másik végébe..ocsmányság...fúj..sosem felejtem el és tuti ha meglátom én megölöm az illetőt...sajnos van olyan h az ember nem mindent vesz észre..
2010. márc. 19. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak:az ilyentől nem elfutni kell,hanem hangosan kiröhögni és tenni valami meglázó megjegyzést rá.
2010. márc. 21. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy csak a férfiak csinálnak ilyeneket.. Méghogy az erősebb nem. Pff.
2010. szept. 30. 00:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!