Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT TEGYEK? Nőgyógyászhoz elmenjek, ő meg tudhatja hogy szoktam masztizni ilyen módon?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kínos kérdésem van! Már 4 éve rászoktam és napi rendszerességgel izgatom a csiklóm a zuhanyrózsával. Körülbelül egy hónapja elkezdett a fehér folyásom jobban folyni, majd a színe sárgás-barnára váltott és most már nagyon kellemetlen szaga van. Ez a zuhanyrózsától lehet? Nőgyógyászhoz elmenjek, ő meg tudhatja hogy szoktam masztizni ilyen módon? :/ 16L2012. nov. 8. 00:04
11/16 anonim válasza:
Menj dokihoz, kezeltesd ki magad. Az, hogy ki hogy masztizik, nem érdekli a dokit. ellenben nem valószínű, hogy ez a fajta maszti megfelelő, mert a hüvely védekezőképességét ronthatja. Lehet ezért szedtél össze valamit.
12/16 anonim válasza:
tuti nem a zuhanyrózsától van, az csak víz és nem is éri a hüvelyedet belül. Valami fertőzés lehet, kapsz hüvelykúpot szerintem és ennyi. Nem fog kérdezni maszturbálásról a doki, nyugi, ez nem érdekli és nincs is köze a dologhoz.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a napokban mindenképp elmegyek :)
2012. nov. 8. 17:45
15/16 anonim válasza:
Páran írták hogy nem lehet a zuhanyrózsától.....
Csináltak egy felmérést hogy egy átlag házban hol,milyen tárgyakon található a legtöbb kórokozó
A mosogató szivacs,budi,és papírpénz után a zuhanyrózsa volt a 4.
16/16 anonim válasza:
Jó, akkor tisztitsd meg gyakrabban a zuhanyrózsát kívül belül aztán jól öblítsd le vízzel! Egy kérdés...akkor az összes úszónak ilyen folyása van? És azoknak akik rendszeresen fürdőkbe járnak? És azoknak akik nyáron sűrűn vannak Balcsiban, vagy egyéb olyan helyen laknak, ahol rendszeresen fürdenek a tavakban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!