Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIT TEGYEK? Nőgyógyászhoz elmenjek, ő meg tudhatja hogy szoktam masztizni ilyen módon?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kínos kérdésem van! Már 4 éve rászoktam és napi rendszerességgel izgatom a csiklóm a zuhanyrózsával. Körülbelül egy hónapja elkezdett a fehér folyásom jobban folyni, majd a színe sárgás-barnára váltott és most már nagyon kellemetlen szaga van. Ez a zuhanyrózsától lehet? Nőgyógyászhoz elmenjek, ő meg tudhatja hogy szoktam masztizni ilyen módon? :/ 16L2012. nov. 8. 00:04
1/16 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy a zuhany az oka.
2/16 anonim válasza:
nem tudhatja meg, ha csak el nem árulod neki
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Most megkönyebültem :D
2012. nov. 8. 00:11
4/16 anonim válasza:
A kérdésből azt hittem hogy mittómén poroltóval maszturbálsz :D a csikló izgatás nyomtalan hacsak nem drótkefével történik
6/16 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van kb fél éve. Voltam vele nőgyógyásznál miután kialakult, de nem használt a kezelés, azóta nem mentem vissza. Nem fáj, nem viszket. Nem tudom mi lehet ez. :/ 2 hónapja már a barátommal is rendszeresen együtt vagyunk de ő sem panaszkodott.
7/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ! :)
# 6/6 És téged nem zavar a szaga??Én mindenesetre elmegyek..de nekem ez már nem először ˝jött elő˝..mert pár éve akkor a gyógyszertárban vettem valami kúpokat amitől elmúlt,innen gondolom hogy a zuhanyrózsa az oka.. :(
2012. nov. 8. 00:33
8/16 anonim válasza:
Nem zavar, nem szoktam szagolgatni. Este fürdök, akkor finom illata van, az meg hogy másnapra kellemetlen lesz nem zavar.
9/16 A kérdező kommentje:
én sem szagolgatom :D ,de nekem átfolyik a nadrágomon,még ha olyan hétköznapi betétet teszek is..és ha nem szorítom teljesen össze a lábom,akkor érzem..meg ha wc-re elmegyek..
2012. nov. 8. 01:10
10/16 anonim válasza:
Hát nekem ennyire nem vészes, a nadrágomat szerintem nem áztatja át, csak a bugyimat. Annak kellemetlen az illata vagy ha megyek pl wcre akkor érzem, de alaphelyzetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!