Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúnya minden leszbikus lány?
Ó nem is gondoltam, hogy itt ennyi leszbikus lány van. Elnézést kérek azoktól a hölgyektől akiket megbántottam. :)
Ezek szerint tényleg rossz helyen keresgéltem. Nekem egyébként a nőies nők tetszenek, én is az vagyok külsőleg, a viselkedésem pasisabb inkább. Az a baj, hogy a csajos lányok általában a fiús lányokat szeretik. :/
Nem kellene ám általánosítani...az ismeretségi körömben a fiús lányok is szépek ;) úgyhogy ezt a "minden leszbikus csúnya" címkét le lehetne már venni rólunk ;)
Persze nem azt mondom, hogy nincsenek csúnyák, de minimum ugyanannyian vannak a szépek is, ha nem többen.
18/L
Én is ezt tapasztalom. Van egy ideálom és egyszerűen senki sem felel meg neki, mondjuk én nem vagyok leszbikus, csak érdekelnek a lányok is. Eddigi életem során 1 lány volt, aki külsőleg és belsőleg is vonzott, de azt vettem észre, ha keresek, akkor úgysem találok.
18/L
nem csúnyák a leszbikusok, sőőőt pont hogy nagyonis szépek!
én nőies leszbikus vagyok, magassarkú, csajos ruhák, úgy is viselkedek, és nekem pl a fiúsabb lányok jönnek be... :)
Szerintem is nagyon is szépek a leszbikusok.:)
Amúgy én meg az elöttem szóló ellentétje vagyok..Fiúsabb vagyok és a csajos leszbikusok jönnek be, pont ahogy leírta magát :D
15. 16.
Akkor írjatok már egymásnak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!