Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csúnya minden leszbikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csúnya minden leszbikus lány?

Figyelt kérdés
Nem vagyok válogatós, komolyan, én tökéletesen megelégednék egy átlagos kinézetű lánnyal, de neten keresgéltem leszbi, bi lányok közt és a 98%uk borzasztóan csúnya.
2012. nov. 7. 20:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ó nem is gondoltam, hogy itt ennyi leszbikus lány van. Elnézést kérek azoktól a hölgyektől akiket megbántottam. :)

Ezek szerint tényleg rossz helyen keresgéltem. Nekem egyébként a nőies nők tetszenek, én is az vagyok külsőleg, a viselkedésem pasisabb inkább. Az a baj, hogy a csajos lányok általában a fiús lányokat szeretik. :/

2012. nov. 9. 19:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Én ezt cáfolnám én a nőiesebb lányokat kedvelem. És én is ilyen vagyok:)
2012. nov. 10. 00:01
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem kellene ám általánosítani...az ismeretségi körömben a fiús lányok is szépek ;) úgyhogy ezt a "minden leszbikus csúnya" címkét le lehetne már venni rólunk ;)

Persze nem azt mondom, hogy nincsenek csúnyák, de minimum ugyanannyian vannak a szépek is, ha nem többen.

18/L

2012. nov. 11. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is ezt tapasztalom. Van egy ideálom és egyszerűen senki sem felel meg neki, mondjuk én nem vagyok leszbikus, csak érdekelnek a lányok is. Eddigi életem során 1 lány volt, aki külsőleg és belsőleg is vonzott, de azt vettem észre, ha keresek, akkor úgysem találok.

18/L

2012. nov. 17. 19:25
 15/18 anonim ***** válasza:
72%

nem csúnyák a leszbikusok, sőőőt pont hogy nagyonis szépek!

én nőies leszbikus vagyok, magassarkú, csajos ruhák, úgy is viselkedek, és nekem pl a fiúsabb lányok jönnek be... :)

2012. dec. 2. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem is nagyon is szépek a leszbikusok.:)

Amúgy én meg az elöttem szóló ellentétje vagyok..Fiúsabb vagyok és a csajos leszbikusok jönnek be, pont ahogy leírta magát :D

2012. dec. 3. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

15. 16.

Akkor írjatok már egymásnak :P

2012. dec. 3. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:
mint már előttem is megírták páran, a helyzet az, hogy rossz helyen keresgélsz. ismerős a helyzet, amíg a neten próbálkoztam, én is csak nagyon ritkán akadtam szép lányokra. járj el meleg bulikba, biztos fogsz találni neked tetsző lányt.
2013. jan. 9. 04:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!