Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi/bi lányok nektek milyen a lányideálotok?
inkább külsőre gondolok, mert én bi vagyok barna göndör hajam van barna szemem, babaarcom, alacsony vagyok.
gondolom inkább a szőke, világosabb hajú, magasabb lányokat nézitek meg...
bocsi h. így felhoztam külön a külsőt csak kiváncsi vagyok, de a belsőt is írjátok le légyszíves
19/L
Tudom, hogy lányokat kérdeztél, de nekem máris bejössz :D
24/F
pont, hogy szőke magasak abszolút nem tetszenek
úú barna göndör haj, barna szem a legjobb kombó..
nekem csak annyi az "elvárásom" hogy ne legyen kék szemű és se túl magas, se túl alacsony, se túl vékony, se túl dagi
19/L
Hát nekem se a magas szőkék tetszenek.:) Kimondottan az alacsony lányok jönnek be, bár ha tetszik, egy magas lánynak sem mondanék nemet.:) Általában a sötétebb haj tetszik, de igazából mindegy... Nagyon tetszenek a fiúsabb, illetve androgün csajok, a nőies lányok közül pedig a teltebbek. Sőt szerintem egy kimondottan kövér lány is lehet nagyon szép. És a fehér bőr a gyengém:)
Belül legyen okos, szeressen múzeumba járni, találjuk meg a közös témákat, de ami fontosabb, a közös hangot is. Legyen laza, és kezeljen egyenrangúként. (Tehát ne bunkózzon, és ne rendelje alá magát.) Ne affektáljon. Legyen szabad gondolkodású. Kb. ennyi.:)
Nekem annyira nincs ideálom, de a világos haj-sötét szem, sötét haj-világos szem párosítások tetszenek. Alkatra inkább a sportosabb, vékony lányok fognak meg, magasabbnak lenni nálam pedig nem kihívás.
Belsőre legyen humoros, értelmes :)
Nekem a barna szem a mindenem, föleg a sötétbarna.. nagyon bejön :) Ezen kívül külsöre inkább a kicsit sportosabbak jönnek be,de azért ne legyen túl izmos.Az nem számít, hogy milyen magas.Haj szín vagy sötétebb barna vagy szöke,de igazából annyira nem lényeges a hajszín sem. Belsöre szeretem ha van valakinek saját véleménye és nem pedig az szerint dönt, hogy mások mit mondanak. Szeretem, ha valaki okos és komoly témákról is ellehet vele beszélgetni.Meg az is fontos, ha valaki nem
az szerint ítél, amit mások mondanak, vagy külsö alapján.
Nekem a lányosabb lányok jönnek be, nincs ideálom, viszont gyengém a természetes vörös haj :D barna szemem van, és imádom, szerintem egyik legszebb szemszín :D magasságban pedig legyen alacsonyabb nálam :D kb. ennyi :) de igazán a külső csak felkelti az érdeklődésemet, a személyiség viszont ezerszer fontosabb :) (Utolsó, valamennyire magamra ismertem leírásodban :D merrefelé laksz? privi?)
16/L/bi Pest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!