Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leszbi/bi lányok nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi/bi lányok nektek milyen a lányideálotok?

Figyelt kérdés

inkább külsőre gondolok, mert én bi vagyok barna göndör hajam van barna szemem, babaarcom, alacsony vagyok.

gondolom inkább a szőke, világosabb hajú, magasabb lányokat nézitek meg...

bocsi h. így felhoztam külön a külsőt csak kiváncsi vagyok, de a belsőt is írjátok le légyszíves

19/L

2012. nov. 7. 15:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hopsz lemaradt 14/l/bi(és a szabadelvű kedves csajok belsőre!)
2012. nov. 8. 21:37
 12/25 anonim ***** válasza:

Utolsó, én is ilyen vagyok. Az ideálom barna haj,barna szem, vagy a szőke haj, kék szem :)

Belül szerethető és szeretésre vágyó, összebújós romantikus :)

2012. nov. 8. 21:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Nekem nincs konkrét ideálom én azt szeretem ha egy lánynak szép szeme van:) Legyen kedves és humoros :) Amúgy nem minden a külső....:)
2012. nov. 8. 21:51
 14/25 anonim ***** válasza:
12-es tényleg?Ha gondolod írj privátot! 11-es voltam
2012. nov. 9. 18:59
 15/25 anonim ***** válasza:

Nincs igazán ideálom, de a magassarkúban tipegő műkörmösöktől kifejezetten kiráz a hideg.

Most épp egy barna szemű, sötét hajú, izmos edző lányért vagyok oda nagyon nagyon, bár ő szerintem a létezésemről sem tud. Mellesleg focizott, bringázik és Opellel jár melóba. Gondoltam ide írom, hátha olvassa. 28/L

2012. nov. 9. 19:08
 16/25 anonim ***** válasza:

szerintem a te kinézeteddel sok mindent lehetne kezdeni...

hm az én ideálom a magasabb kicsit dagibb sötéthajú csajok /14L/

2012. nov. 15. 16:42
 17/25 anonim ***** válasza:

Nekem a barna göndör, vagy hullámosabb haj nagyon bejön, nagyon meg tud fogni, nem igaz, hogy nincs ilyen köztetek :D :( Írjatok nyugodtan, ha van! ;) Egy olyan lányért bármit megtennék... :)

19/L

2012. nov. 23. 19:54
 18/25 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen a csaj hajszíne és szemszíne, de azért legyen szép arca! Szeressen bulizni, táncolni. És legyen hűséges, ja és persze szeressen. :)
2012. nov. 24. 10:56
 19/25 anonim ***** válasza:
A külső másodlagos, de azért ne legyen túl sovány es kövér sem. Legyen tiszta, jól nevelt, csábító, szex éhes es okos, kedves, őszinte. Szeretem, ha elcsábítanak, ha provokálnak, szóval legyen fantáziája. Önbizalom es bizalom is fontos. Lazaság, ne akarjon megváltoztatni. Így. :)
2013. márc. 19. 02:15
 20/25 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy.Talán barna hajú.Én 160cm vagyok,ezért 150cm-170cm ig.Átlagos legyen,tudjon nevetni,kicsit csöndes,néha jöjjön zavarba.Kicsit fiús is lehet vagy lányos.
2013. márc. 19. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!