Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi/bi lányok nektek milyen a lányideálotok?
inkább külsőre gondolok, mert én bi vagyok barna göndör hajam van barna szemem, babaarcom, alacsony vagyok.
gondolom inkább a szőke, világosabb hajú, magasabb lányokat nézitek meg...
bocsi h. így felhoztam külön a külsőt csak kiváncsi vagyok, de a belsőt is írjátok le légyszíves
19/L
Utolsó, én is ilyen vagyok. Az ideálom barna haj,barna szem, vagy a szőke haj, kék szem :)
Belül szerethető és szeretésre vágyó, összebújós romantikus :)
Nincs igazán ideálom, de a magassarkúban tipegő műkörmösöktől kifejezetten kiráz a hideg.
Most épp egy barna szemű, sötét hajú, izmos edző lányért vagyok oda nagyon nagyon, bár ő szerintem a létezésemről sem tud. Mellesleg focizott, bringázik és Opellel jár melóba. Gondoltam ide írom, hátha olvassa. 28/L
szerintem a te kinézeteddel sok mindent lehetne kezdeni...
hm az én ideálom a magasabb kicsit dagibb sötéthajú csajok /14L/
Nekem a barna göndör, vagy hullámosabb haj nagyon bejön, nagyon meg tud fogni, nem igaz, hogy nincs ilyen köztetek :D :( Írjatok nyugodtan, ha van! ;) Egy olyan lányért bármit megtennék... :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!