Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban lehet eldönteni hogy egy lány leszbikus lesz?
*korban
*leszbikus
Feltételezem, Te 14 évesen tudtad, hogy a lányokat szereted... na, hát ő is :)
3 lehetőség áll fenn:
1. Nem jössz be neki
2. Leszbikus, felejtsd el
3. Hormonok
Ha az 1. az igaz buktad, ha a 2. buktad, ha a 3. most buktad.
A kérdésre válaszolva meg: Lehet tudni ilyen fiatalon, én pl. csak 15évesen jöttem rá.
Ez nem korfüggő...sokan már kisebb korukban (óvodás korra gondolok) érzik, hogy valami nem stimmel náluk.
Leggyakrabban 14-17 év között jönnek rá az emberkék, hogy más a nemi identitásuk, de vannak akik korábban/később...ezt nem lehet meghatározni pontosan.
Amúgy, lehet, hogy a csaj csak süket dumaként nyomta be ezt a szöveget, hogy egyszerűen lerázzon, mert nem jössz be neki :S de így vagy úgy, úgy tűnik nem fog összejönni vele ://
18/L
"14 éves és tetszik és szeretem is"
Ha szereti, akkor valószínű, hogy ismeri egy ideje szóval nem olyan biztos, hogy nem mondaná el neki. A másik meg az, hogy arról nem volt szó, hogy valóságosan ismeri-e vagy a neten ismerkedtek meg. Ha a neten, szintén valószínű, hogy nem titkolná a lány. Ráadásul 14 évesen én is eléggé szókimondó voltam. Én ici-pici korom óta tudom magamról, most 20 éves vagyok és soha nem voltam fiúval. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem hinném, hogy ez a dolog eltolódik 18 éves korig is akár. Ezt annál sokkal hamarabb észreveszi magán az ember. Habár a fiúknál eltarthat akár életük végéig is annyira nem elfogadott a dolog. Inkább visszafojtják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!