Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavart már össze egy lány úgy, hogy nem tudtad eldönteni, hogy akar valamit vagy nem?
Egy lány állandóan írogat a messen, amikor egy társaságban vagyunk a nyakamon lóg, ha már rég nem találkoztunk már alig várja, hogy láthasson. Sokan azt mondják, hogy szemmel láthatóan belém van zúgva, viszont ha ráutalok akkor mentegetőzik, meg kiutat keres, elváltja a témát. Állítólag nagyon jó barátok vagyunk.
Nekem tetszik a lány...de nem tudok vele 1-ről a 2-re jutni. 100 km választ el bennünket, mert én más városban vagyok egyetemen.
Volt neki egy barátja, de szinte sosem találkoztak, távkapcsolat volt...de velem már ez a fiú előtt ilyen kapcsolatban volt...jah meg közben is és után is. Sokszor képeket rakott ki kettőnkről az msn-en, azt mondta, hogy a barátjának semmi köze, hogy Ő kikkel barátkozik. Na ez már akkor fura volt. Szakítás is lett a vége...mondjuk ez nem volt meglepő.
Ő 17 lány én 20 fiú.
Ilyenkor mi jár egy lány fejében?
oo b@sznád meg a qurva terhességedet. Egyszer elnéztem, gondolom csak ennyi telik tőled, de már idegesítő vagy. Nem vagy elég betyár, hogy ismerősöknek szólogass be és akkor itt, hogy senki nem ismer azt hiszed, hogy bármit megtehetsz.
Az ilyen miért van fenn ezen az oldalon? Csak feldühíti az embert és elveszi a kedvét ettől az oldaltól. Rendes válaszra vártam... Ha nem vagy képes ilyenre akkor tovább lehet menni, nem kötelező. Hogy anyád mért lett terhes?? Hogy a nyüvek adnának jóét puszit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!