Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14/L Fiúk? Lányok? Ti, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14/L Fiúk? Lányok? Ti, hogy álltok ezzel?

Figyelt kérdés

Éreztétek már úgy, hogy körülöttetek mindenki boldog a párjával, neked pedig nincs senkid jelenleg vagy sose volt még? A körülötted lévőknek segítesz és amikor összejön a kiszemelttel te gratulálsz és csak hallgatod ahogy mesél az együtt töltött percekről? Körülötted mindenki boldognak lát, legbelül viszont sírsz mert téged még sohasem csókolt,ölelt át senki? Amikor egyedül vagy magadba roskadsz és csak sírsz? Nincsen igazi barátod aki megértene vagy esetleg ugyanígy érez?

Nektek mikor volt először barátotok/barátnőtök?

Mikor volt az első csók?

2012. nov. 7. 18:36
1 2
 11/13 Bogee123 ***** válasza:
ha gondolod írj privit, hasonló cipőben járunk..:/:)
2012. nov. 7. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Első csók + barát 12 évesen volt, de nem érte meg... Hülyeség olyan fiatalon még, ezt így utólag énis realizáltam :) Szóval 2 évig nemis mertem úgy nézni egy fiúra sem :D

14 évesen viszont összejöttem egy sráccal akivel hát hú. Nemrég volt a második évfordulónk :)

Nyugi, neked is összejön majd, amúgy csak én látom kicsit dicsekvésnek a másik felek részéről hogy kifejezetten szingliknek mesélnek az együtt töltött percekről a párjukkal? Vagyis nekem van olyan barátom akiről tudom hogy nagyon nem jön össze neki, neki nem fogok áradozni a barátommal töltött időről, de pl. egy nem szingli barátommal simán tudunk erről is beszélgetni.

Na mindegy, szerintem élvezd ki amíg "szabad" vagy, tehát gondolok itt a non-stop barátokkal levésre (nem úgy értem hogy a bed beachbe rohangáljatok és igyátok le magatokat) és ilyesmik :) Ha zavar hogy mesélnek akkor pedig legyél őszinte, vagy mosolyogj párat aztán tereld el a témát :D

Remélem segítettem, szia :) Legjobbakat :)

16/L

2012. nov. 7. 21:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Énis sokszor gondolok ilyesmikre,csak nem sírok.Nem is szoktam :P

14/F

2012. nov. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!