Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy lány összejön egy lánnyal, de később mégsem lesz biszex vagy leszbikus?
Az elsőnek nincs (teljesen) igaza. A férfiak is képesek beleszeretni egy másik férfiba, anélkül, hogy biszexszé válnának. Csak ők nehezebben dolgozzák fel, nem vallják be maguknak, míg a legtöbb nőnek természetesebb ez a váltás.
Én azt mondom a szexualitásomra, hogy 'nyitott'. Ez nem jelenti, hogy biszex lennék, mert nem szeretem úgy a lányokat, csak vannak kisugárzással, olyan személyiséggel rendelkező lányok, akik annyira megtetszenek, hogy közelibb kapcsolatot is létesítenék.
Ez van, amikor már megszűnnek a nemek, és te csak a másikat látod, amikor nem számít, hogy a másik milyen nemű, mert beleszeretsz.
Létezik, persze.
Egy barátnőmet így dobták, csak még bunkóbbá is tette az illető a bejelentést, hogy "kösz nem, én mégsem".
utolsó vagyok
a lánnyal létesített kapcsolat alatt kizárólag szexuális kapcsolatot értek nem érzelmit
Volt egy barátnőm, aki nem volt se biszex, se leszbikus, éppen ezért szakított velem. Szóval igen, létezik ilyen.
L17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!