Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek későn lett párkapcsolata?
(Mármint olyan 20-21 éves kor után)
Nem volt ciki?
Én 27 vagyok, és még nem volt.
Szerintem ciki lesz, ha végre lesz egy. Viszont az jóval cikibb, hogy nem volt még, szóval nem hiszem, hogy sokat rontana bármin is, ha lenne.
De kurv@ ciki, komolyan mondom.
Ha látsz embereket az utcán zacskóval a fejükön, az azért van, mert szégyellik, hogy 20 éves koruk után lett kapcsolatuk.
Ja, hogyha meg nem látsz az azt jelenti, hogy ilyen ember nincs is!
Azért egy zacskót szerezz be.
10:28 köszi a normális választ
10:29 köszi, de nincs szükségem zacskóra. Egyébként írhatnál normálisan is, mert igenis vannak olyanok akik rosszul érzik vagy érezték magukat, mert még tapasztalatlanok (voltak)
nem értem mért ciki húszon évesen ha nem volt kapcsolata.
a példa én vagyok 40é még sosem volt kapcsolatom
na ez aztán a ciki meg elégé égő is!
10:54 igazából én se gondoltam cikinek, csak itt gyk-n olvastam egy kérdésnél, hogy egy válaszoló (nem tudom, h férfi vagy nő?) írta, hogy senkinek sem kell tapasztalatlan, bénázós csaj/pasi huszonévesen, meg tiszta gáz, aki meg mást mond az hazudik.
Egy kicsit szíven ütött, mert én is ilyesmi vagyok, most kezdem a huszaséveimet és senkivel se jártam.
A párom 24 éves volt amikor összejöttünk, én pedig 18.
Neki előttem jóformán nem is volt "kapcsolata", csak egy, az is kb. tartott 2-3 hónapig és a tv nézésen kívül mást nem csináltak...
Azóta eltelt több mint 4 év, már együtt is élünk, és soha nem tartotta cikinek azt, hogy csak később lett kapcsolata.
Nekem "későn" lett. Most 24 évesen van az első normális, komoly kapcsolatom.
Nem szégyellem, és eddig sem volt benne semmi ciki.
Nem volt jó egyedül lenni, de még mindig jobb volt, mint csak azért lenni valaki mellett, hogy ne legyek egyedülálló.
Ezt csak a mai kor sugallja az emberekbe, hogy aki egyedülálló, az biztosan "hulladék". De koránt sem így van.
És ha belelátnál az utcán sétálgató párok fejébe, te magad is meglepődnél, mennyi olyan párkapcsolat létezik most is, amiben nem is boldogok az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!