Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi későn érő típus lennék?
Az a helyzte,hogy 17 és fél vagyok,de 12-nek néznek(jobb esetben 13 -.- )Nem vagyok magas (160-162) viszonylag vékony.Se csipőm,se mellem,se semmi.Lehetséges,hogy ennyire későn érő típus lennék?
Ha igen kb mikor fog kialakulni az ideális test?
Nagyon zavar,hogy menjek így randizni,ha kislánynak néznek...
Mutathatnál képet, akár privátban, lehet csak te érzed így:P
19F
A fene tudja, az is lehet, hogy egyszerűen ilyen az alkatod és ilyen is maradsz, de szerintem sokkal valószínűbb, hogy kerekedni fogsz jócskán a következő években.
Másrészt nem kell, hogy zavarjon, ha éretten viselkedsz, érettként fognak kezelni. Lehet, hogy mindenki fiatalabbnak néz először, ehhez hozzá kell szokni és kész. Egyébként sok fiúnak tetszenek a kislányos formák, szóval amiatt sem kell aggódnod.
Lehet, de az is lehet, hogy egyszerűen ilyen vagy. És változhat ez még.
A minap vissza néztem a 2-3 éves képeimet, ahol 15 éves voltam. 13-nak alig néztem ki, mostanában meg mindenki 20-21 évesnek gondol. :)
Én szeretem a kislányokat :P
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!