Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az abortuszról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az abortuszról, támogatod vagy sem, ha igen miért, ha nem miért nem?

Figyelt kérdés

Milyen jogon hajthatunk végre abortuszt?

Ki dönti el, hogy mitől számít egy magzat embernek és mikor gyilkosság az abortusz és mikor még nem az?

Ki a fontosabb, az anya, vagy a születendő gyermek?

Mi lenne, ha csak nemi erőszak esetén lenne engedélyezett az abortusz, egyéb esetben tiltanák, jogos lenne ez a variáció?

Mindenki véleménye és válasza érdekel, ha lehet nemet és kort írjatok!

Köszi!

2012. nov. 7. 01:53
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Szerinted ezek a propaganda videók igazságot állítanak, én pedig, aki nem vagyok keresztény, az orvostudományban hiszek, az kicsit jobban alá van támasztva. Ettől még tisztelem azoknak a keresztényeknek a nézeteit, akik ebben hisznek, de csak azokat, akik tényleg minden részt betartanak, azokat viszont haddjuk, akik ebben hisznek (mert ez tetszik), a másikban (házasság előtti szex, azt biztos nem úgy gondolta Isten....). És mennyien vannak ilyenek, álszentek. Nah ennél már sokkal jobb az, aki tud felelősségteljesen dönteni, és nem vállal egy olyan babát, akinek csak szenvedés lenne az élet, mert beteg vagy a minimum szint alatti életkörülmények sem biztosítottak számára....
2012. nov. 8. 07:21
 32/54 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem kell kereszténynek lenni ahhoz, hogy belássuk, hogy egy abortusz során mi is történik. Ezek tények. Csak sokkal jobb abba az illúzióba ringatni magunkat, hogy nem érez fájdalmat, meg semmit. Valószínűleg azért menekül a magzat a vákuum elöl, mert annyira jó bizsergető érzés neki.
2012. nov. 8. 07:38
 33/54 anonim ***** válasza:
73%

Boldog a beteg gyerek, csak a szülők élete megy tönkre...

Szép dolog a keresztény hit, de a Vatikán még az óvszert is ellenzi, szóval engedjünk utat minden nemi betegségnek...

Azt nem tudom tisztelni, aki azért szül meg egy Down-kóros gyereket, mert keresztény, azt csak szánni és sajnálni tudom, hogy a racionalitás ennyire hiányzik belőle. Aztán majd felháborodva megy mindenféle alapítványhoz, intézethez, hogy segítsenek, mert nem tud vele mit kezdeni, valóban nemes gondolat. Kár, hogy ezt mind az én adómból is finanszírozzák. A racionális gondolkodás teszi emberré az embert, enélkül csak megmaradunk két lábon járó beszélő állatoknak.

2012. nov. 8. 07:50
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyet értek az előttem szólóval, csak az a kár, hogy kevés ilyen normális ember van, a többiek mindent elhisznek, és álszentek, meg másokon élősködők. Gratulálok hozzá.
2012. nov. 8. 07:55
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

#32 [link]

Az hogy "menekül" az meg eleve propaganda-szöveg lévén a menekülés egy TUDATOS reakció, ezek meg reflex-válaszok.

2012. nov. 8. 08:24
 36/54 anonim ***** válasza:
Köszönöm!
2012. nov. 8. 08:27
 37/54 anonim ***** válasza:
60%

KEdves 34-es, pont az a baj, hogy túl sok "normális" ember van.

Eszem megáll, hogy lassan az a hülye és gázos, aki nem vetetné el a gyerekét.

2012. nov. 8. 13:57
 38/54 anonim ***** válasza:
57%
Egy gyereket nem csak "nem elvetetni" kell tudni. Nem annyi a felelősség, hogy megszülöm.De te ezzel biztos nem vagy tisztában.
2012. nov. 8. 15:20
 39/54 anonim ***** válasza:
63%
Kedves #37, az ész tudod ahhoz kell, hogy reálísan fel tudd mérni, mikor tudtok bevállalni egy gyereket, és mikor nem, gondolok itt a kapcsolatra, a lelki felkészültségre, az anyagi helyzetre, mindenfélére...
2012. nov. 8. 16:09
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Én még csak most olvasgatom a témával kapcsolatos kérdéseket, válaszokat mert én most kerültem egy érdekes helyzetbe. Védekezés mellett teherbe estem...21 éves tanuló lány vagyok, anyummal élek aki egyedül nevel...pár hónapja van párom aki albérletben lakik és minimálbért keres...1 évem van még hátra a suliból...vhogy nem érzem még magam sem késznek egy gyereknevelésre sem pedig a körülmények nem olyanokat h bevállaljak egy gyereket. Meg lehet ezért vetni de sztem az sokkal nagyobb felelőtlenség lenne, ha megszülném azt a gyereket. Arra a véleményre meg h az élvezetek meg mindenki megtesz mindent azért h ne legyen terhes...én is ugy gondoltam h megtettem mindent és sajnos mégis kevés volt...és azt sem hiszem h a nagy magzatvédő társaság nem szexel...és aki szexel annál ez megtörténhet...én is 2 féle képpen is védekeztem..sokra mentem vele :(

nem kedvtelésből meg a nagy luxusom miatt megyek abortuszra de sztem vannak olyan helyzetek amikor a felelős döntés az abortusz...nem édesanyám nyakára sem párom szüleinek szeretnék gyereket szülni sem pedig az államnak...és nekem az a nézetem h ha kihordok egy gyereket én vagyok érte a felelős és nem dobom be egy árvaházba vagy egy otthonba h majd felneveli vki...akkor lehet h jobb ha meg se születik és mielőbb véget vetünk az egésznek

2012. nov. 25. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!