Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egyszerűen rettegek a párkapcsolatoktól?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tetszik. Most lehetőségem van vele megismerkedni. De olyan rossz érzésem van. Először is, a szüleim miatt. Tudom hogy tiltanának tőle...(családi viszály, Rómeó és Júlia feeling)

Másodszor meg 'alapjában' félek...de akarom...ránézek a kisöcsémre..az anyukámra..és elönt a félelem feszülté válok, nem tudom hogy döntsek, kb 6 éve tetszik eza fiú (ő most 20 éves, 4.es voltam amikor megtetszett akkor nem vett észre...mert hát kislány voltam) és most végre..észrevett, pedig csak rámosolyogtam. Nem tudom mit tegyek félek is és akarom is. Tudom, hogy nekem kell döntést hozni, de adjatok tanácsokat HELP!

2012. nov. 6. 21:17
 1/9 TOMAtm ***** válasza:
0%
rádférne egy dugás.helyrerázódna az agyad.
2012. nov. 6. 21:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Az eddigi kommentjeid alapján 'hasznosnak' véltelek...de azért kösz...dugás mi? :/
2012. nov. 6. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Nos, ha jól számolom, 4-5 év van köztetek. Ez még nem vészes egy párkapcsolatban. A szüleiddel mindenképp próbáld megbeszélni a dolgot, üljetek le nyugodtan, akár egy teára az asztalhoz és beszéld meg vele a dolgokat. Persze ne most azonnal, hanem egy kis idő múlva, mikorra már megismerkedtél a fiúval. (Habár én azt az elvet vallom, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie)

Félni pedig nem kell, 15-16 éves vagy már, nem vagy annyira kislány. Lazán kell felfogni a dolgokat, elvégre nem ő lesz a férjed, azzal még ráérsz 10 évet.

Szóval lényeg a lényeg, kezdj el vele beszélgetni, felvenni a kapcsolatot, közös témákat találni. És ha igazán Te is megtetszel neki, akkor el fog hívni randizni meg ilyenek. És akkor már nyert ügyed lesz:-)

-> Persze nem holnap, sőt biztos kell idő, amíg megismeritek egymást.

2012. nov. 6. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem találkozz Vele,kezdjél vele kapcsolatott,ne befolyásoljon a család,ez a Te életed,Te fogod Élni,nem a családod,Neked legyen jó! Ne élj úgy,ahogy mások akarják. Egyszer élünk!!! Ha most elszalasztod lehet örökre bánni fogod késöbb!!!Hajrá!!
2012. nov. 6. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Nos ennek is megvan a saját története. Egyszer a fiú a szemembe(!) mondta hogy szerinte nagyon szép lány vagyok. (haverok voltak ott, közös ismik) én akkor azt mondtam hogy oké, de engem nem érdekel! (akkor 14 voltam)

Féltem, meg sem tudtam mukkanni, nem tudtam mit reagáljak, ennyi jött ki. Na röviden ez a lényeg, ő nem sejti hogy tetszik nekem, merthát elutasítottam a bókját..viszont most az egyik bnőm a tudtára akarja adni..nem tudom belemenjek-e, mert ha belemegyek biztos lesz valami. Ha megtudja hogy tetszik lépni fog...(pici az esélye hogy nem) kösz a válaszokat, zöld kéz ment.

2012. nov. 6. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Kicsit túlbonyolítjátok,kérdezzd meg egyszerűen akar-e még valamit tőled,vagy hívd el moziba,piálni stb.. Aztán majd kiderül 1-2 randi után mi is van.
2012. nov. 6. 21:37
 7/9 TOMAtm ***** válasza:
hallod,hogy adjunk tanácsot ha eleve úgy állsz hozzá az írásod alapján h úgysem lesz semmi meret te ilyen vagy.szinte mindeg ymit mond bárki is te elhatároztad h ez és ez lesz és kész.nem is kérdés amit feltettél hanem csak az önigazolásodat várod a válaszolóktól.én nem megbántani akartalak,hanem csak azt mondom h ez a döntésképtelenség amit leírsz,akarod is meg nem is ez nem igazi.dobj be 2-3 felest aztán hajrá vagy dobj fel egy pénzérmét....pontosan leírtad h neked kell a döntést meghozni.az én tanácsom ez:lépj,mert az élet rövid és lehet h ezt bánnád egélsz életedben ha most tétlen maradnál.
2012. nov. 6. 21:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi TOMAtm :) ment a zöld kéz neked is.

Hát igen elég félős vagyok, a szüleim kiskorom óta óvnak mindentől amit eltudsz képzelni. Ezért nehéz döntés. Az eszem azt tanácsolja hogy 'hagyd a francba, élj a családodnak' a szívem azt kéri hogy 'ne hagyd veszni, ha már másodszor akad az utadba'.

Nehéz, de döntenem kell :|

2012. nov. 7. 05:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Regen en is igy voltam feltem a szuleimtol , de jott a jelenlegi baratom es ot 2009ben ismertem meg azota szeretem , szerelem elso latasra es elso naprol kezdve ahogy megismertem jartunk is igaz voltunk kulon es ez miatt most hogy ujra osszejottunk viharos a kapcsolatunk sokat vitaztam a suzleimmel miatta de nem banom igy lettem hatarozott es megtanultam ervenyesiteni az akaratom ez nem azt jelenti hogy nem fogadok szot nekik csak annyit hogy nem engedem mar hogy beleszoljanak a kapcsolatunkba a baratommal! Eloszor mikor jartam a baratommal az edesanyam eltiltott tole es sok szemetseget csinalt es ezt soha nem fogom megbocsajtani neki mert elvalasztott attol akit orokke szeretni fogok de halistennek most ujra egyutt vagyunk nem a legfenyesebb a kapcsolatunk vitazunk bizalmatlansag van de a lenyeg hogy a szuleidnek sohase engedd hogy kozbeszoljanak ha a lelkedben ugy erzed hogy tenyleg tetszik ne habozz hanem lepj !
2012. nov. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!