Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Batrafen hüvelykrémet hogy kell használni? Én egyszerűen nem tudom, mit kezdjek az applikátorral?
Útmutató a Batrafen hüvelykrém alkalmazásához egyszer használatos applikátor segítségével
· Az applikátort fel kell csavarni a kinyitott tubusra.
· A tubus óvatos nyomásával az applikátort meg kell tölteni addig, amíg meg nem jelenik az applikátor dugattyúján a nyíl hegye a STOP felirattal.
· A tubusról levett applikátort mélyen be kell vezetni a hüvelybe. Ehhez legmegfelelőbb hanyatt feküdni, és a lábakat enyhén felhúzni. A dugattyú nyomásával az applikátort ki kell üríteni.
· Végül az applikátort el kell távolítani a hüvelyből, és el kell dobni.
átkozom aki ezt kitalálta nekem egyáltalán nem sikerül!!!
a krém nem hogy nem megy bele meg sem mozdul az a szar aplikátor!!!közben meg folyik ki a krém!!
Magamnak kell az ujjammal felkenni a krémet!
Kérlek segítsetek, hogy ti hogy csináltátok nekem miért sem sikerül??mit csinálok rosszul??
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!