Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is így van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is így van ez? Esetleg ti máshogy látjátok?

Figyelt kérdés

ma láttam egy posztot facebookon és kíváncsi vagyok hogy más is így gondolja-e ezt.

[link]

2012. nov. 5. 02:24
 1/8 anonim ***** válasza:
ribanc az összes csaj még a csajom is az
2012. nov. 5. 02:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja ribanc az összes, még az anyád is.
2012. nov. 5. 02:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Vettem a lapot, hogy buli, pia. Gondoltam ok, akkor megint az ostoba iszákos csajokról, meg tahó "nagymenők"ről lesz szó. Hát... tudjátok, nem csak ez az élet létezik. Csinálják, én meg csinálom máshogy. Csak ne mondják hogy húúúhaa minden lány ilyen. stb.
2012. nov. 5. 03:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nemtom, nem értek a csajokhoz.
2012. nov. 5. 03:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi az a csaj? Bocs, csak az elmúlt 10 évemet arra használtam, hogy 85-ös szintűvé fejlesszem a paladinom, és közbe elfelejtettem, ez a szó mit jelent:S
2012. nov. 5. 03:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Én találtam egy igen ritka példányt aki nem ribanc. Igaz, hogy 30 éves és szűz, de egész jól néz ki, őszintén szeret, és soha nem fog bántani. Kell ennél több?
2012. nov. 5. 04:22
 7/8 anonim ***** válasza:
még egy láda sör :)
2012. nov. 5. 04:35
 8/8 RhisiartK ***** válasza:
Korrekt egy írás és és szerintem is hasonló a világ... de nem csak a csajoknál van ez, és nem csak a bulizásnál látható a probléma... Persze akinek nem inge, nem kell magára vennie. :)
2012. nov. 5. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!