Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik itt jó pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik itt jó pasinak mondják magukat tényleg azok?

Figyelt kérdés
Én sok lánytól kaptam már képet de elég sokan hazudoznak v nem jól látják magukat, van aki szebbnek mint kéne de sokan rondának miközben szépek. Pasiktól nem szoktam képet kérni, de hátha ti tudtok infóval szolgálni?
2012. nov. 5. 02:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kegyelemből hazudnak, főleg akkor, ha jó messze lakik amúgy is, szóval tudja, hogy amúgy úgy sem futnátok össze soha, és így próbálnak egy kicsit több önbizalmat adni.
2012. nov. 5. 13:28
 12/14 A kérdező kommentje:

De akkor minek írnak olyanokat h helyes vagy meg pont az esetem vagy? Ráadásul 1 idegennek miért ne mondanák meg az igazat?

Egyébként én is érzem h sokszor nem mondanak igazat

2012. nov. 5. 14:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert úgy gondolják, hogy akkor a mai jó cselekedet is megvolt, hogy megpróbáltak kicsivel több önbizalmat adni a srácnak. Ennyi. Őszinte választ itt nem fogsz erre kapni, mert tudják, hogy távol vagy és tuti nem próbálkoznál náluk. Ha élőben próbálkoznál szerintem nem mondanák, hogy helyes vagy meg ilyenek, hanem ott úgy elutasítanának, mint a huzat.
2012. nov. 5. 14:59
 14/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért úgy jönnek itt h ők megmondják a tutit és nem hazudoznak? Egyébként bennem is megvan ez h ha nem túl szép lány ír, őt is megdicsérem.. vhogy nem tudnám megbántani :/
2012. nov. 5. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!