Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy találjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy találjak olyan lányt akinek jó az ízlése és segít vásárolni jó cuccokat? 22/F

Figyelt kérdés
Nem nézek ki rosszul, de a csajozáshoz nem ártana ha nagyon jó és menő cuccaim lennének, ugyanis ahogy észrevettem ez elég fontos manapság, csak nekem meg nincs túl jó ízlésem :S
2012. nov. 4. 18:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Megdumálhatjuk, nekem már lenne is javaslatom a felsőre ;)

Nem páwa, inkább elegáns cuccok kellenének :)

Pest megfelel? Nem mintha pesti lennék de ha van rá 1 napod akkor ott a legnagyobb a választék.

2012. nov. 5. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Elég egyszerű a válasz. Az üzletben lévő eladók erre is vannak ott. Megkéred, hogy segítsen neked választani, mondja meg, hogy szerinte mi állna jól neked, stb. Ami még fontos, hogy minél többféle ruhát próbálj fel, hogy megtaláld a stílusod, a hozzád leginkább passzoló ruhákat.
2012. nov. 5. 22:52
 13/14 anonim válasza:

Felsős vagyok !

Pesten lakom, úgyhogy nekem Pest jó lenne igen :)

2012. nov. 7. 09:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Írnál privit? csak mert én nem tudok, majd elmondom h miért.
2012. nov. 7. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!