Hol lehet luxus kutya cuccokat vásárolni?
Figyelt kérdés
hali,én egy olyan helyet keresek ahol luxus kutya cuccokat lehet vásárolni az én imádott kedvencemnek.csak Magyarországon.cégek honlapja ideális lenne nekem2012. okt. 5. 16:53
1/18 chrishu válasza:
???
Mit értesz a luxus alatt? Pózáz? Labda?
3/18 A kérdező kommentje:
kiegészítők és mindenféle különleges cuccok
2012. okt. 5. 17:03
4/18 chrishu válasza:
Ja így már értem. Kisállatkereskedésekben tudsz venni mindent: nyakörvet, pórázt, labdát, stb...
5/18 anonim válasza:
Szerintem ruhákra,masnikra meg ehhez hasonlókra gondolt,legalábbis nekem ez jut az eszem a 'luxus cuccok,különleges cuccok" alatt
7/18 anonim válasza:
De nem érted, neki luxus cucc kell, hogy mutogathassa az embereknek!
8/18 anonim válasza:
Hát, ha nem tudod érthetően feltenni a kérdésed, és leírni, hogy neked mi számít luxus cuccnak, akkor:
9/18 chrishu válasza:
Szerintem amiket leírtam azok jók egy kutyának. Nem kell neki se "kölönleges" cucc se ruha(feltéve ha olyan fajtájú ami nem bírná a telet)
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!