Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy találjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy találjak olyan lányt akinek jó az ízlése és segít vásárolni jó cuccokat? 22/F

Figyelt kérdés
Nem nézek ki rosszul, de a csajozáshoz nem ártana ha nagyon jó és menő cuccaim lennének, ugyanis ahogy észrevettem ez elég fontos manapság, csak nekem meg nincs túl jó ízlésem :S
2012. nov. 4. 18:52
1 2
 1/14 pamparamm ***** válasza:
Mert csak jó és menő cuccokkal, kocsival, meg vastag pénztárcával lehet csajozni... ez hülyeség!!!!
2012. nov. 4. 18:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Figyelj, a nők is adnak magukra hogy szépek és csinosak legyenek. Akkor jogos az elvárás hogy mi is legyünk azok!
2012. nov. 4. 18:59
 3/14 anonim ***** válasza:
nem hülyeség, én is béna vagyok kicsit a ruhák kiválasztásában. nem feltétlen kell menő cucc, de jó kell, az biztos. én is örülnék amúgy ha valaki eljönne velem ilyenkor, én se találok mindig rá embert.
2012. nov. 4. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Én nekem is jól jönne egy ilyen lány segítő, amúgy én is észrevettem, hogy mennyire sokat számít a ruházat, a lányok miatt muszáj tennünk, hogy jól nézzünk ki, mert kemény a verseny, sok a jó nő és megtehetik, hogy csak a legjobb pasikat fogják ki.
2012. nov. 4. 19:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha vannak lányismerőseid, akkor őket kérd meg. Igazából minden lánynak más az ízlése, hogy mi áll jól egy pasin, szóval így elég nehéz. Vmi márkás üzletbe menj be, ott biztos jó ruhák vannak. Ha gondolod küldhetsz képet magadról, hátha tudok segíteni:)
2012. nov. 4. 19:24
 6/14 anonim ***** válasza:

hol találhatnál? akár itt is:)

de lánytesó/sógornő/jobb lányhaver/volt osztálytárs..senki nincs akivel elmehetnél?:(

melyik megyében élsz? elkísérlek;)

2012. nov. 4. 19:32
 7/14 A kérdező kommentje:

szivesen küldök képet ha privibe adsz mail címet, ide nem szeretnék felrakni.

igazából pestre gondoltam mert ahol lakok ott nincsenek túl jó boltok és sajnos nemnagyon tudok rávenni senkit h jöjjön el :/

2012. nov. 4. 19:38
 8/14 anonim ***** válasza:
én lehet h tudok segíteni küldj képet
2012. nov. 4. 19:47
 9/14 A kérdező kommentje:
bocsi, de itt nem küldök képet senkinek, ha megadod a mail címed akkor oda küldök
2012. nov. 4. 20:01
 10/14 anonim válasza:

merre laksz? meghívsz egy felsőre, cserébe én eltöltök veled egy napotvásárolgatással :DD

De a páwa stílust (csőnaci, V nyakú póló stb..) nem tolerálom úgyhogy ha bu*it akarsz csinálni magadból akkor ajánlat vissza vonva :P

2012. nov. 5. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!