Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyikünknek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikünknek van igaza?

Figyelt kérdés
a barátnőmmel és még 3 sráccal elmentünk egy ilyen kocsma és szórakozó helyre . ők akarták hogy mennyek én be se akartam menni. mindenki leült és az egyik srác mellém ült. elkezdtünk beszélgetni ő állandóan rám fújta a cigije füstjét és mikor rászóltam azt mondta hogy "kíván". és belépett valami 2 noname gyerek és leültek mellém és elkezdtek fűzni hogy jöjjek össze ezzel a fiúval. mert hogy ha most nemet mondok akkor 2-3 év múlva bánni fogom, egyszer vagyok ilyen fiatal. amúgy kb. én voltam egyedül józan! és ezt 20 percen keresztül ecsetelte hogy ne halasszam el a fiút ilyenek. én viszont mindig nemet mondtam mert 1.: részeg volt ezért kb. a felmosóvödörre is rámászott 2:: nemhiszem hogy nekem 14 évesen idegen fiukkal kéne kavarnom 3.: 18 éves a gyerek és ő már mást is akar én meg ennyi idősen még nem... de persze ennek a két gyereknek ezekre is voltak válaszaik hogy : attól mert részeg én tetszek neki, 14 évesen élvezzem ki az életet, nem kell "mást" is csinálnunk elég ha csak beszélgetünk max. egy-két csók. szeretném a ti véleményeteket kérni hogy tényleg én döntöttem-e rosszul vagy épp jól? ja és ha lehet nem kérek olyan válaszokat hogy mit keresek ilyen kocsmákba TUDOM hogy nem kellett volna...

2012. nov. 4. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14 évesen ne járj kocsmába. ennyi. mellesleg jól döntöttél, h nem mentél el vele!!!!!
2012. nov. 4. 12:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Felesleges a kérdés...hisz tudod a választ...14 évesaen igazán nem vagy egy elkésett korban amikor annyira meg kéne ragadnod egy beb*szott bonkú nyálcsorgatását mint lehetőséget...

Gondolták hú már pont nem büntethető...dugjuk emg...amúgy mostanában gyakran találkozni 18-20 éves srácokkal akik ilyen korú lánykat fűznek, mert naívak, vagy könnyű őket megvezetni pár szép szóval...a lány nyomja a nagy drámát, hogy jáájj a szerelem nem fűgg kortól bla bla a fiú meg röhög a markába a haverjaival hoy könnyedén megfektethet eg lányt...

2012. nov. 4. 13:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem már te is rájöttél, hogy nem igazán a neked megfelelő baráti köröd van. Keress új barátokat, a mostaniakat meg hagyd a fenébe.
2012. nov. 4. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
És ilyenkor hol van a barátnőd? ._.
2012. nov. 7. 13:10
 15/16 A kérdező kommentje:
ő mással volt elfoglalva . de amúgy nem volt olyan durva a fiú :D
2012. nov. 7. 15:37
 16/16 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdem, mert ha mi elmegyünk bulizni, akkor velem mindig ottmarad a barátnőm, de mi úgy szoktunk menni, hogy 2 lány(max. 3) és kb. 10 fiú, akik vigyáznak ránk..:') 1-2 évvel idősebbek.. Anya úgy mindig elenged, de mi mondjuk iszunk is rendesen, de mindig van egy-két srác, aki nem iszik, hanem vigyáz ránk..:) Általában a 2 bátyám, aki inkább figyel rám, minthogy igyon..xdd

12/L

2012. nov. 8. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!