Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy mell? Irigyek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mell? Irigyek vagy féltékenyek? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Hát hogy is mondjam?Talán úgy hogy Isten "mellesleg" nagyon bőkezűen bánt velem!Én örülök ennek és nekem tetszik mert szépek és formásak, nem lógnak nem csúnyák! Nem drasztikusan nagyok, nem akkorák h nem látom a lábam tőlük egyszerűen csak nagyok!Mégis rosszul érzem magam miattuk mostanában mert a barátaim(akik lehet h ezek után már nemis olyan jó barátaim) de még a rokonaim és környezetemben élők is szüntelenül megjegyzéseket tesznek rájuk olyanokat amik sértők.Ha elmegyünk valahova mindig az a téma a lányok közt is hogy nekem mekkora (a fiúkról ne is beszéljünk). Ha strandra megyek azt méregetik hogy van e az ottlevő 3000 csaj között olyan aki esetleg lenyomna mellbe, de a végén mindig megjegyzik hogy nincs te mindenkit lenyomsz:(:(:( és nem mellet mondanak rá hanem csö..öt:(:(:(Annyira rosszul esik hogy bántanak emiatt és még a finomabb dolgokat mondtam csak el:(:(:(Nem tehet róla senki hogy mekkora melle van ugyanúgy ahogy a fiú sem hogy mekkora a micsodája:(:(:( Miért bántanak ezért?
2009. aug. 12. 00:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ugyanebben a helyzetben vagyok...Engem nem cikiznek mondjuk a barátaim, de múltkor voltunk sokan strandon és az egyik lányzó, lány létére mellmániás. Egyfolytában stírölte a csajokat, hogy kinek milyen a melle, de mindig hozzátette, hogy az enyém jobb nagyobb stb... Igazából nem bántóan, de már kicsit sok volt hogy ekörül forgott minden...Engem az kicsit jobban zavar, hogy az utcán nagyon megnéznek. Hozzáteszem nekem sem akkorák, hogy nem látom a lábaimat tőlük, ahogy leírtad, kb mint a Tiéd. Ha a párommal vagyok, akkor nem szoktam figyelni az ilyen nézésekre, beszólásokra, ő szokta mondani utólag, hogy megnéztek stb. Neki egyébként nagyon tetszenek és ez a lényeg :) Ne foglalkozz az irigykedőkkel, egyszer megmondhatod neki, hogy hagyjanak vele, Te sem mondod, hogy nekik milyen kicsi...Sztem utána békén hagynak!

Sok sikert :)

21/L

2009. aug. 12. 08:33
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem cseréld le a barátaidat! Lehet hogy nekik vicces hogy a beszólogatnak, de neked igenis bántó, sértő, és te nem tehetsz arról hogy ekkorák a melleid. Én a helyedben már rég leugattam volna mindet, vagy akár még meg is fenyegetném ezeket hogyha nem hagyod abba kapsz egy akkora pofont hogy húúúú fájni fog. De most komolyan. Ne hagyd magad. Mondd nekik, hogy nektek meg akkora mint 2 pattanás... az sokkal rosszabb hidd el.. Nemtom, nekik ez hogy fog esni. Próbáld ki! Ha nem tudják megérteni hogy ez neked sértő és nem hagyják abba akkor keress új barátokat. Amúgy tuti hogy csak az irigység beszél belőlük. Fel a fejjel, légy büszke!!!
2009. aug. 12. 09:17
 23/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Pontosan mekkora is melled?

2009. aug. 12. 11:14
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ilyen sokan válaszoltatok!Minden tanács hasznos volt és megfogadom őket:DDDDDD Utolsó válaszoló: vagy 80C vagy 85B a méretem mindkettő mérteű melltartó jó rám:):)Mégegyszer köszi sokat segítettetek, adtatok egy kis bátorságot hogy lerendezzem őket ezek után:):)
2009. aug. 12. 13:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ha a barátaid emiatt bántanak, mondd meg nekik, hogy ez neked igenis fáj, mert tényleg nem tehet róla az ember, hogy mekkora. Legyél büszke az adottságaidra, hiszen pár év múlva már nem így fogod látni a dolgot, igenis örülni fogsz neki, hogy szép nagyok a melleid.

Barátnőimet, osztálytársaimat és családtagjaimat én is bőven lekörözöm 80C-s, (vagy olykor 80D-s) méretemmel. Sokszor én is túlságosan nagynak tartom, főleg, amikor bemegyek egy boltba és már belépésemkor közlik, hogy „sajnos ekkora melltartót nem árulunk”. Strandon is sokszor méregetnek a többi nőhöz méretileg, vetélytársam pedig ritkán akad. A kamionosok és az autósok is sűrűn fütyülnek utánam, vagy néznek meg az utcán, de már elfogadtam. Előfordult már az is, hogy megkérdezték, hogy szilikon-e.

17 éves korom ellenére adottságaim miatt általában 22-25 év közé saccolnak, de már nem zavar, sőt igenis büszke vagyok méretes melleimre.

Akik pedig kellemetlen megjegyzéseket tesznek, csak marhára irigyek, ne is foglalkozz vele, én ilyenkor csak mosolyogni szoktam egyet, szótlanul…

legyél büszke… :)

17/L

2009. aug. 12. 20:26
 26/27 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit tök iagzatok van:)Megaztán ha olyan helyre megyünk bulizni ahol 18 év a korhatár engem "mellesleg" beengednének ők meg állhatnának kinn úgyhogy akkor ki járt jobban???:D:D:D:D::D
2009. aug. 12. 21:39
 27/27 anonim ***** válasza:

lehet nem sértésnek szánják

:) csak neked esik szarul h az a téma, és nem a szép szemeid, vagy más :) nem lehet? de lehet hogy csak tetszel a pasiknak, vagy csodálnak a nők, lehet irigyek is

2010. okt. 26. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!