Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mell? Irigyek vagy féltékenyek? Mi lehet az oka?
szia!
mennyi idős vagy? mert eljön majd az idő, mikor büszkén kiúzod majd magad, hogy milyen szép melleid vannak. és majd idővel nem sértésnek veszed. nekem sem éppen kicsi a mellem (95/C). Folyamatosan megkapom évek óta a "mellesleg hogy vagy?" hozzászólásokat, de csak kedvesen mosolygok és valamit visszaszólok pimaszul. a barátom imádja őket, és igen, van aki irigy. de nem kell vele foglalkozni. örülj neki hogy ilyen adottságaid vannak :)
20/L
Hát nagyon egyforma a helyzetünk engem is megáldott az Isten hatalmas nagy mellekkel és én igenis büszke vagyok rá és szeretem, nem vagyok egy topp csaj de a mellem mindenkinek bejön. Nekem is vannak akik megszólják meg kapom én is pl azt hogy ezek nem mellek hanem dinnyék/kannák/csö***k stb. Ne foglalkozz velük inkább legyél te is büszke rá hogy szép nagy melleid vannak és a barátaid akik lehet hogy barátok de nem a legjobbak biztos hogy csak irigyek de ne foglalkozz velük, hidd el szeretnének ők is oylan szép mellekkel élni mint amilyen neked lehet. Maximum emlísd meg nekik hogy már elég ne foglalkozzanak ennyit veled mert neked ez rosszul esik.
Én már megtanultam kezelni a hasonló megjegyzéseket csak engedd el a füled mellett és örülj annak hogy van ami gömböjödik rajtad és nem kis lapos és hogy észreveszik nem csak a férfiak hanem a nők is.
L/18
csak neked van méretesebb melledd a baráti társaságodban? mert ha igen, akkor lehet, hogy van a csajokban féltékenység (bár én a bnőimmel csak viccelődök rajta, sosem piszkáltak vele, max. megjegyezték, hogy " hát, mellesleges közülünk te vagy a befutó" :) de semmi sértegetés. fiúk meg, hát pasik na...tőlük is gondolom kapsz megjegyzéseket..az meg vszínű azért van, mert szívesen megismerkednének a melleiddel közelebbről is :D a pasik már csak ilyenek, ösztönösen közelítenek a mell-téma felé. próbáld a barátaid között is úgy felfogni, hogy büszke vagy rájuk ;) fel a fejjel ;)
előző 20/L
Rakjááál képet! :)
Hogy jobban megérthessük miről is van szó...
ne akarj változtatni magad (különben is, a mellkisebbítésnél le kell vágni a mellbimbóket is, hogy a kivágott mellet feljebb helyezve, azt is feljebb varrják, és így nagy esély van arra, hogy érzéketlenné váljon a mellbimbó..hidd el, nem éri meg). inkább kérdezd meg tőlük legközelebb, hogy " Zavar titeket? Fáj nektek, hogy nekem ekkora?!" Ha hirtelen elkussolnak a lányok, akkor egyértelmű, de akkor is ha csak hebegnek-habognak..mert tudod, ennyi erővel te is beszólhatnál, hogy nekik meg akkora mint egy szúnyogcsípés :) hidd el, az sokkal zavaróbb tud lenni egy lánynak. csak mivel egyedül vagy a méreteiddel, így ők többségben könnyebben piszkálnak. de nem kell magad hagyni. meg komolyan, ÖRÜLJ neki, a pasik nagy része döglik a bögyös csajokért ;) a lányokkal meg nem kell foglalkozni, nem nekik kell tetszened ;)
még mindig a második 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!