Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy mell? Irigyek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mell? Irigyek vagy féltékenyek? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Hát hogy is mondjam?Talán úgy hogy Isten "mellesleg" nagyon bőkezűen bánt velem!Én örülök ennek és nekem tetszik mert szépek és formásak, nem lógnak nem csúnyák! Nem drasztikusan nagyok, nem akkorák h nem látom a lábam tőlük egyszerűen csak nagyok!Mégis rosszul érzem magam miattuk mostanában mert a barátaim(akik lehet h ezek után már nemis olyan jó barátaim) de még a rokonaim és környezetemben élők is szüntelenül megjegyzéseket tesznek rájuk olyanokat amik sértők.Ha elmegyünk valahova mindig az a téma a lányok közt is hogy nekem mekkora (a fiúkról ne is beszéljünk). Ha strandra megyek azt méregetik hogy van e az ottlevő 3000 csaj között olyan aki esetleg lenyomna mellbe, de a végén mindig megjegyzik hogy nincs te mindenkit lenyomsz:(:(:( és nem mellet mondanak rá hanem csö..öt:(:(:(Annyira rosszul esik hogy bántanak emiatt és még a finomabb dolgokat mondtam csak el:(:(:(Nem tehet róla senki hogy mekkora melle van ugyanúgy ahogy a fiú sem hogy mekkora a micsodája:(:(:( Miért bántanak ezért?
2009. aug. 12. 00:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Ne törődj velük.Amúgyis undorító amit csinálnak.A lényeg hogy érezd jól magad a bőrödben és ne érdekeljen a véleményük.Sanszos hogy csak irigyek.
2009. aug. 12. 00:10
 2/27 anonim ***** válasza:
90%

szia!

mennyi idős vagy? mert eljön majd az idő, mikor büszkén kiúzod majd magad, hogy milyen szép melleid vannak. és majd idővel nem sértésnek veszed. nekem sem éppen kicsi a mellem (95/C). Folyamatosan megkapom évek óta a "mellesleg hogy vagy?" hozzászólásokat, de csak kedvesen mosolygok és valamit visszaszólok pimaszul. a barátom imádja őket, és igen, van aki irigy. de nem kell vele foglalkozni. örülj neki hogy ilyen adottságaid vannak :)

20/L

2009. aug. 12. 00:12
 3/27 A kérdező kommentje:
De nem tudok nem törödni velük amikor minden második szavuk rólam szól!! A barátaim megválogathatom de a rokonaim családom nem! Én már szóltam hogy ne csinálják hagyjákk abba mert rosszul esik (A barátaimnak) de nem törődnek vele elintézik egy "Tudod hogy csak viccelünkkel" és nem változik semmi!
2009. aug. 12. 00:14
 4/27 anonim ***** válasza:
93%

Hát nagyon egyforma a helyzetünk engem is megáldott az Isten hatalmas nagy mellekkel és én igenis büszke vagyok rá és szeretem, nem vagyok egy topp csaj de a mellem mindenkinek bejön. Nekem is vannak akik megszólják meg kapom én is pl azt hogy ezek nem mellek hanem dinnyék/kannák/csö***k stb. Ne foglalkozz velük inkább legyél te is büszke rá hogy szép nagy melleid vannak és a barátaid akik lehet hogy barátok de nem a legjobbak biztos hogy csak irigyek de ne foglalkozz velük, hidd el szeretnének ők is oylan szép mellekkel élni mint amilyen neked lehet. Maximum emlísd meg nekik hogy már elég ne foglalkozzanak ennyit veled mert neked ez rosszul esik.

Én már megtanultam kezelni a hasonló megjegyzéseket csak engedd el a füled mellett és örülj annak hogy van ami gömböjödik rajtad és nem kis lapos és hogy észreveszik nem csak a férfiak hanem a nők is.

L/18

2009. aug. 12. 00:15
 5/27 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és végülis elmondhatom h soha nem voltak kicsik de most érték el végleges méretüket ami szembe tünik föleg most nyáron bikini és feszes kis topok időszakában!Amikor egyedül megyek egy olyan helyen ahol nem ismernek kihúzom magam és büszkén megyek végig és élvezem az elismerő pillantásokat de ha velük vagyok akkor begörnyedve ülök és próbálom elterelni a figyelmet olyan ruhákkal amikben kevésbé látszik.Pedig büszkén megmutatnám legszívesebben de akkor le sem lehetne lőni őket és megintcsak rosszul esne megbántódnék sírnék és nem akarok magamnak rosszat:(
2009. aug. 12. 00:18
 6/27 anonim ***** válasza:

csak neked van méretesebb melledd a baráti társaságodban? mert ha igen, akkor lehet, hogy van a csajokban féltékenység (bár én a bnőimmel csak viccelődök rajta, sosem piszkáltak vele, max. megjegyezték, hogy " hát, mellesleges közülünk te vagy a befutó" :) de semmi sértegetés. fiúk meg, hát pasik na...tőlük is gondolom kapsz megjegyzéseket..az meg vszínű azért van, mert szívesen megismerkednének a melleiddel közelebbről is :D a pasik már csak ilyenek, ösztönösen közelítenek a mell-téma felé. próbáld a barátaid között is úgy felfogni, hogy büszke vagy rájuk ;) fel a fejjel ;)

előző 20/L

2009. aug. 12. 00:22
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem bántani akkarnak a csajok féltékenyek a srácoknak meg nagyon bejön :D
2009. aug. 12. 00:23
 8/27 A kérdező kommentje:
Igen csak én vagyok mellesleg ilyen jól ellátva.A baráti körömben is az osztályomban is de még a családomban is!Körülöttem szinte mindenkinek kicsi a melle.Lehet ezért ilyen nagy újdonság nekik?De olyan szánalmasnka érzem magam hogy így kilógók és nem érzeném így ha mindneki felnőttek módjára kezelné és belátná hogy nem én kértem a nagy melleket ajándékba kaptam és mint mondani szokták ajándéklónak ne nézd a fogát!!!Már sokszor azon gondolkodom h mellkisebbítő műtétet csináltatnék legszívesebben mert láttam ilyet a tvben.Aztán mérges vagyok magamra hogy ezek a hülyék miatt képes lennék ilyet tenni magammal?Bántsam magam azért hogy utána meg ez legyen a téma?Na azt már nem akkor inkább megkérdezem tőlük hogy barátok vagytok ti?Mert azok nem csinálnak ilyet!!Köszi a válaszotokat olyan kedvesek és kicsit megnyugodtam tőlük!
2009. aug. 12. 00:32
 9/27 anonim ***** válasza:
22%

Rakjááál képet! :)

Hogy jobban megérthessük miről is van szó...

2009. aug. 12. 00:36
 10/27 anonim ***** válasza:

ne akarj változtatni magad (különben is, a mellkisebbítésnél le kell vágni a mellbimbóket is, hogy a kivágott mellet feljebb helyezve, azt is feljebb varrják, és így nagy esély van arra, hogy érzéketlenné váljon a mellbimbó..hidd el, nem éri meg). inkább kérdezd meg tőlük legközelebb, hogy " Zavar titeket? Fáj nektek, hogy nekem ekkora?!" Ha hirtelen elkussolnak a lányok, akkor egyértelmű, de akkor is ha csak hebegnek-habognak..mert tudod, ennyi erővel te is beszólhatnál, hogy nekik meg akkora mint egy szúnyogcsípés :) hidd el, az sokkal zavaróbb tud lenni egy lánynak. csak mivel egyedül vagy a méreteiddel, így ők többségben könnyebben piszkálnak. de nem kell magad hagyni. meg komolyan, ÖRÜLJ neki, a pasik nagy része döglik a bögyös csajokért ;) a lányokkal meg nem kell foglalkozni, nem nekik kell tetszened ;)

még mindig a második 20/L

2009. aug. 12. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!