Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy mell? Irigyek vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mell? Irigyek vagy féltékenyek? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Hát hogy is mondjam?Talán úgy hogy Isten "mellesleg" nagyon bőkezűen bánt velem!Én örülök ennek és nekem tetszik mert szépek és formásak, nem lógnak nem csúnyák! Nem drasztikusan nagyok, nem akkorák h nem látom a lábam tőlük egyszerűen csak nagyok!Mégis rosszul érzem magam miattuk mostanában mert a barátaim(akik lehet h ezek után már nemis olyan jó barátaim) de még a rokonaim és környezetemben élők is szüntelenül megjegyzéseket tesznek rájuk olyanokat amik sértők.Ha elmegyünk valahova mindig az a téma a lányok közt is hogy nekem mekkora (a fiúkról ne is beszéljünk). Ha strandra megyek azt méregetik hogy van e az ottlevő 3000 csaj között olyan aki esetleg lenyomna mellbe, de a végén mindig megjegyzik hogy nincs te mindenkit lenyomsz:(:(:( és nem mellet mondanak rá hanem csö..öt:(:(:(Annyira rosszul esik hogy bántanak emiatt és még a finomabb dolgokat mondtam csak el:(:(:(Nem tehet róla senki hogy mekkora melle van ugyanúgy ahogy a fiú sem hogy mekkora a micsodája:(:(:( Miért bántanak ezért?
2009. aug. 12. 00:06
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen komolyan mondom annyira jól estek a szavaid (második meg most az utolsó is)hogy egy kicsit meg is könynebbültem és lehet hogyha holnap is szóba hozzák megkérdezem tölük hogy Adjak belőlük mert látom ez zavar hogy nekem van neked nincs adok szívesen csak egy szó!És vághatják az arcokat!Meg amugy is ha igy belegondolok a bandából engem akart minden fiú fölszedni nem pedig őket amikor én nemet mondtam mindenek akkor mentek csak azokhoz alányokhoz akik most gúnyolnak!Úyhogy inkább köszönjék meg h most van párjuk miattam:)Nem igaz?:)Ha ők ilyenek én is tudok ám kakaskodni szám az megvan hozzá akár többen vannak akár nem!Meg aztán ők egymásnka vannak ott énmeg a szavaitokkal és bizattásaitokkal leszek ott:):)köszi
2009. aug. 12. 00:46
 12/27 anonim ***** válasza:
84%

ha legközelebb megjegyzéseket tesznek, akkor mond meg, hogy ügyes voltál és a mellkiosztásnál kétszer álltál sorba. :)

különben van egy kamugyanúm, mert az elején még csak annyit írtál, hogy nagyok, de "nem drasztikusan", később azt írod, hogy büszke vagy a melleidre, de mégis mellkisebbítő operáción gondolkodsz.......... ???? ;)

2009. aug. 12. 00:50
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

igazán nincsmit :) mikor nekem elkezdtek nőni, kb hetedikes lehettem..gondolhatod, hogy mennyire zavart akor még. görnyedt voltam, bő pólókban. utáltam a testem, hogy hirtelen elkezdett 2 kisebb dinnye kinőni, a többi lánynak meg alig valami kis kitüremkedés. aztán ahogy bekerültem középsuliba meg egyre több embert megismertem és észrevettem, hogy ez igencsak tetszik a fiúknak, máris máshogyan láttam a dolgokat :) szóval valamennyire azért megértelek ám :) most már nem érdekel senki megjegyzése, vannak, szépek, eddig panasz nem volt rájuk. a srácok kacárkodva megjegyeznek dolgokat, a lányok meg vagy elcsodálkoznak vagy kénytelenül tűrik azt, mikor a fiúk engem méltatnak :D kell hozzá idő, az biztos. meg egy kis szemléletváltás. de szerintem neked ezzel nem lesz gondod. nyugodtan szegezd hozzájuk a kérdést, mert most már megérdemlik ;) sok sikert! és mindenképpen írj ide, hogy mit reagáltak ! :D

megint a 20/L :D

2009. aug. 12. 00:54
 14/27 A kérdező kommentje:

00:50es azért írtam mert tényleg nem akkorák mint két kosárlabda de szép méretes példányok és szeretem is őket a műtét csakis de csakis azért jutott eszembe mert bántanak miattuk de már kivertem a fejemből ezt az ötletet!Mi volt a kamugyanud?

A második és a 00:54es csajszinak pedig üzenném hogy nem is tudja mennyit segített és természetesen írok neki az eredményről ha kell lefényképezem az arcokat hogy hogy néztek és elküldöm :):):)Privit is irhatok?????:P:P

2009. aug. 12. 01:03
 15/27 anonim válasza:
100%
szia! Ugyanez van velem is.. :) 13 éves vagyok, és sokan 15nek néznek miattuk... Nekem van egy nővérem (18) és kisebbek a mellei mint nekem.. Mindig mondja hogy csak azért cseszeget vele, mert irigyli őket, a fiúknak meg ez egy élmény ha ekkora melleket látnak :D
2009. aug. 12. 01:04
 16/27 A kérdező kommentje:
vagy ugy látom csak ide tudok irni akkor ide írok és majd nézd:):):):)köszönök mindent!
2009. aug. 12. 01:05
 17/27 anonim ***** válasza:

írtam neked privátba, ott az email címem is, úgyhogy írhatsz oda is ;) jóéjt :)

20/L

2009. aug. 12. 01:07
 18/27 A kérdező kommentje:
szia 13 éves lány!Nekem is sokkal nagyobb mint a nővéremnek sőt még anyáménál is nagyobb!!!!!Kiirtam nemrég ezt a kérdést és sokan válaszoltak rá ami nagyon jól esett és megtanltam belöle valamit ne bánd hogy olyan avgy amilyen!!!!!Inkább fogadd el és légy rá nagyon nagyon büszke!!!Ha elfogadod mások is elfogják és innentől már minden rendben lesz!Ezt a sok bölcsességet mind most tanultam meg én is a sok válaszolónak köszönhetően!!Olvasgasd át amiket írtak nekem és szerintem egy két hasznos tanácsot te is talaálsz majd benne!szia
2009. aug. 12. 01:09
 19/27 A kérdező kommentje:
rendben van küldöm majd privátba:):):)Jó éjt szia
2009. aug. 12. 01:11
 20/27 anonim válasza:
100%

szijja

egyáltalán nem kell figyelned rájuk, és ahogy elöttem is leirták tényleg csak az irigység szólhat belőlük, légy büszke az adotságaidra, főleg ha a környezetedben csak te rendelkezel ilyen arányokkal:) és minnél inkább tetszel magadnak annál inkább fogsz másoknak is! Ha továbra is ilyeneket kapsz a "barátaidtol" akkor jobban jász ha ujj emberekkel ismerkedsz meg...

egy 21éves srác:)

2009. aug. 12. 02:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!