Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mell? Irigyek vagy féltékenyek? Mi lehet az oka?
ha legközelebb megjegyzéseket tesznek, akkor mond meg, hogy ügyes voltál és a mellkiosztásnál kétszer álltál sorba. :)
különben van egy kamugyanúm, mert az elején még csak annyit írtál, hogy nagyok, de "nem drasztikusan", később azt írod, hogy büszke vagy a melleidre, de mégis mellkisebbítő operáción gondolkodsz.......... ???? ;)
igazán nincsmit :) mikor nekem elkezdtek nőni, kb hetedikes lehettem..gondolhatod, hogy mennyire zavart akor még. görnyedt voltam, bő pólókban. utáltam a testem, hogy hirtelen elkezdett 2 kisebb dinnye kinőni, a többi lánynak meg alig valami kis kitüremkedés. aztán ahogy bekerültem középsuliba meg egyre több embert megismertem és észrevettem, hogy ez igencsak tetszik a fiúknak, máris máshogyan láttam a dolgokat :) szóval valamennyire azért megértelek ám :) most már nem érdekel senki megjegyzése, vannak, szépek, eddig panasz nem volt rájuk. a srácok kacárkodva megjegyeznek dolgokat, a lányok meg vagy elcsodálkoznak vagy kénytelenül tűrik azt, mikor a fiúk engem méltatnak :D kell hozzá idő, az biztos. meg egy kis szemléletváltás. de szerintem neked ezzel nem lesz gondod. nyugodtan szegezd hozzájuk a kérdést, mert most már megérdemlik ;) sok sikert! és mindenképpen írj ide, hogy mit reagáltak ! :D
megint a 20/L :D
00:50es azért írtam mert tényleg nem akkorák mint két kosárlabda de szép méretes példányok és szeretem is őket a műtét csakis de csakis azért jutott eszembe mert bántanak miattuk de már kivertem a fejemből ezt az ötletet!Mi volt a kamugyanud?
A második és a 00:54es csajszinak pedig üzenném hogy nem is tudja mennyit segített és természetesen írok neki az eredményről ha kell lefényképezem az arcokat hogy hogy néztek és elküldöm :):):)Privit is irhatok?????:P:P
írtam neked privátba, ott az email címem is, úgyhogy írhatsz oda is ;) jóéjt :)
20/L
szijja
egyáltalán nem kell figyelned rájuk, és ahogy elöttem is leirták tényleg csak az irigység szólhat belőlük, légy büszke az adotságaidra, főleg ha a környezetedben csak te rendelkezel ilyen arányokkal:) és minnél inkább tetszel magadnak annál inkább fogsz másoknak is! Ha továbra is ilyeneket kapsz a "barátaidtol" akkor jobban jász ha ujj emberekkel ismerkedsz meg...
egy 21éves srác:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!