Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor hallom, hogy nem a deszka csajok jönnek be a pasiknak. De mégis mit esznek a hájon? Miért jó az? O. O
Én 16éves lány vagyok és egyeltalán nem vagyok vékony, 156cm és 60kg vagyok... -.- De mondják, hogy jó ez, de nem értem őket...?! Aki tud vmit mondani ezzel kapcsolatban írjon nagyon kérem... :S
Kort, nemet legyetek szívesek írni!
Köszi!
16L.
De tényleg nem lehet általánositani...
Én pl: 164cm ,44kg vagyok csomóan szekálnak milyen vékony vagyok,mégis nagy mellem van,formás fenekem,vékony derekam,széles csipőm.És nagyon is futnak meg dudálnak utánam a pasik.
Szóval a vékonyság nem feltétlenül jár együtt a lapossággal.És a vékony nőket is megnézhetik a férfiak.pl ismerek egy naon vékony,deszka lányt ,akinek tényleg semmi melle,mégis minden rengeteg-rengeteg pasi odavan érte,meg fordul utána.
igebn igen igen a syok csökött agyú gyepes szánalmas barom megin lepontozta azt, aki nem dagadt, hanem vékony, és mégis futbnak utána a pasik.
hát ezvan dagadtkáim, törődjetek bele...:D:D nemfogjátok elérni azt sohasem h ti legyetek a férfiak bálványa. fogyózzatok..:D:D:D
na MOST lehet lepontozni:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!