Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor hallom, hogy nem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor hallom, hogy nem a deszka csajok jönnek be a pasiknak. De mégis mit esznek a hájon? Miért jó az? O. O

Figyelt kérdés

Én 16éves lány vagyok és egyeltalán nem vagyok vékony, 156cm és 60kg vagyok... -.- De mondják, hogy jó ez, de nem értem őket...?! Aki tud vmit mondani ezzel kapcsolatban írjon nagyon kérem... :S

Kort, nemet legyetek szívesek írni!

Köszi!

16L.

2009. aug. 12. 00:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

a válasz egyszerű : egy fiú sem szeret csontvázat ölelgetni, akinek kiállnak a csontjai...az már majdhogynem böki őket. persze, itt is akad kivétel, van olyan fiú aki él-hal az anorexiás kinézetű lányokért. egészségükre :D

egy 20 éves bögyös-popsis csaj ;)

2009. aug. 12. 00:05
 2/15 anonim ***** válasza:
74%

Én pont a 2 között szretem, amikor nem "modellsovány", de nem is mondható kövérnek sem, biztos ellehet képzelni :)

15/F

2009. aug. 12. 00:06
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
szerintem ahogy mondani szokták: "Jó ha van rajta mit fogni." :)
2009. aug. 12. 00:06
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Éljenek a bögyös popsis csajok.Sokkal vonzóbb egy olyan lány akinek van melle, feneke, combja.És igen sokan nem szeretnek csontos nőt ölelgetni.Nem a háj a jó.Hanem ha egy nőnek jó az alakja és van mindene. 20/F
2009. aug. 12. 00:07
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

sztem ezt nemúgy kell érteni, minél hájasabb annál jobb. a lényeg h formás legyen. és aki nem deszka, hanem kcisit több van rajta, de szép, és arányos, és formás, azt szeretik a pasik, mert annyit látnak, h formás a csaj. és ez a lényeg.

egy deszka csaj..:D

2009. aug. 12. 00:08
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat... =)

Hát akkor ezek szerint rohamosan fogyóznom kell... =(

2009. aug. 12. 00:09
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

Max. fél órán belül ez a 3. majdnem ugyanaz a kérdés. Máshogy feltéve, de ugyanazzal a jelentéssel szinte. Másolok újra...

Legtöbbünknek az jön be, ha a nő ott kerek, ahol kell, de máshol vékony.

Széles csípő, gömbölyű fenék, közepesen nagy és formás mellek, formás combok, vékony derék. Na az ilyen alkatú csajok teste nálam nagyon bejön. Persze nem kell feltétlenül ennyire jó test, de egy ilyen test az durva jó.

19/F

2009. aug. 12. 00:10
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

Az általános női ideál mára változóban van, de tudat alatt még él a férfiakban, hogy a teltebb nők előnyösebbek az utódnemzés szempontjából. Gondoljunk csak a 25 ezer éves Vénusz figurákra (willendorfi vénusz), akkoriban az ilyen nő volt az ideál:

[link]

Nem véletlen, hiszen a széles csípő, és a nagy mellek (a termékenység jelképei)mind azt sugallták hogy az a nő jó erőben van és nem okoz gondot ha kihord egy gyermeket. Mert akkoriban sokan belehaltak a szülésbe.

Ezért a legtöbb férfi ma is ösztönszerűen a teltebb nőket választja, szemben a csontkollekciókkal.

2009. aug. 12. 00:20
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
meg aztán a egy csonti (én így hívom őket)felvehet akármilyen klasssz rucit ha kitölteni sem bírja rendesen csak lóg rajta mint egy "gatya" a nyakam rá h egy pasi nem néz utána!Ellenben a bögyös (a husisakat meg így:))felveszi és a pasik a fának mennek neki úgy nézik átengedik az úton és dudálnak a kocsikból.Ja írtad hogy kort nemet írjak 17,lány,nagy mell,vékony derék,kerek csípő,formás popsi-----> ez avgyok én és szeretem és ugyvettem észre h a fiúk is:P
2009. aug. 12. 00:56
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

én inkább deszka vagyok, van mellemis, meg fenekem is, csípőm is, szal nem azaz igaz deszka, de nemis az a bögyös-segges....hanem azaz arányos fajta. és engemis ledudálnak, és az én alkatom is bejön a férfiaknak.

ezt egyéni válogatja, nemlehet meghatározni h általánosságban kinek mi jön be.

2009. aug. 12. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!