Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mi a véleményetek rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Én soha nem tettem még ki ilyen kérdést és nem is nagyon értem mások miért csinálják ezt, most viszont elérkeztem oda hogy én is kirakok egy képet magamról és megkérdezem ki mit gondol. Előre is bocs azoknak akik majd befognak ugatni:D

20f

[link]

2012. nov. 3. 20:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Tökéletes..nem kell minden izomnak làtszani,nem vagy te anatòmia tankönyv;)

Egy kèpet az arcodròl is tehetnél fel,ùgy lenne az igazi

2012. nov. 3. 21:05
 22/30 anonim ***** válasza:
hát hasra is van mit gyúrni és a karodra nagyon mert ott semmi izom a mellizmod alakul, az én pasimnak jobb teste van :D de te is jó leszel ha foglalkozol vele
2012. nov. 3. 21:06
 23/30 anonim ***** válasza:
Tökéletes.
2012. nov. 3. 21:07
 24/30 anonim ***** válasza:
Hol a fejed? Ennyi önbizalmad sincs?
2012. nov. 3. 21:11
 25/30 A kérdező kommentje:
22diknek: Ez már lassan egy éves kép. Azóta észrevettem ezeket a dolgokat és próbáltam változtatni rajtuk:) Újabb képem meg nincs mert én nem szoktam magamat nagyon fotózgatni.
2012. nov. 3. 21:12
 26/30 anonim ***** válasza:

sajnalom, de en leszek az elso akinek nem tetszik:D

cipoid vannak de kocka nincs hason???

inkabb legyen kocka cipo nelkul, sorry

18L

2012. nov. 3. 21:28
 27/30 anonim ***** válasza:

mint férfitárs, megkérdezném :

edzel? sportolsz? mit? mióta? mit szedsz? élőben megnéznek a lányok? megszólítanak? van barátnőd? előre is köszi! ja és jó a tested, én is hasonlóra hajtok. bár karra tényleg rakhatnál egy hangyányit.

2012. nov. 3. 21:47
 28/30 anonim válasza:

nincsenek kockáid, a mellizmod meg furcsa, olyan, mint egy (vagyis két) női mellkezdemény.

19

2012. nov. 3. 21:47
 29/30 anonim ***** válasza:
Hangyányit? A fekvenyomás (talán egy kis tárogatással) és a húzódzkodás nem komoly edzés. Néha egy kis bicepsz edzést látok, de nem túlzásba vitt szerintem. Alapra nem rossz, mert van egy kis látszat, de ha már edzik akkor normálisan kéne. Nincs hasizom, de fekvenyomni kell. Az alkar vékony és így a bicepsz nem igazán volt dolgozva. Tricepsz vajon kivan dolgozva? Azt tudni, hogy a lányok elolvadtak a fejlődő mellizmon:)
2012. nov. 3. 21:56
 30/30 A kérdező kommentje:
Király ez az utolsó komment:D Komolyan...szívesen várok ilyen kritikát de akkor írd le légyszi hogy te melyik gyakorlatokat ajánlod. Kösz
2012. nov. 3. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!