Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
Én soha nem tettem még ki ilyen kérdést és nem is nagyon értem mások miért csinálják ezt, most viszont elérkeztem oda hogy én is kirakok egy képet magamról és megkérdezem ki mit gondol. Előre is bocs azoknak akik majd befognak ugatni:D
20f
2012. nov. 3. 20:53
3/30 anonim válasza:
Mivan, kiraktad magad mert csak neten kapsz bókokat? :)
9/30 anonim válasza:
Esetleg egy olyan képet, amin az arcod is rajta van, nem kaphatnánk?:) Akár küldheted priviben is, ha gondolod :) 20L
10/30 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy mért tettél ki ilyen kérdést? Egyértelműen bejössz minden lánynak (nekem is) a pasik meg tuti irigykednek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!